Стилове женско шофиране

стилове женско шофиране

Знаете ли, че има различни стилове женско шофиране?

Ако не сте чували за тях, разберете за всички тези 5 стилове женско шофиране.

Неподвластно на жените шофьори, са техническите подробности на автомобила. Но при такова количество мъже на пътя и специално обучени хора в сервизите това съвсем не е задължително.

Стилове на женското шофиране

Според мъжете, жените шофьори се делят на 5 типа, като познаването им може да помогне на останалите шофьори на пътя.

Да видим за какво става дума. Кой знае, може тази „мъжка класификация” да се окаже полезна и за жените на пътя, особено в разгара на летния сезон, когато много девойки се отправят по „женски“ на почивки.

жена зад волана

ДЕЛОВИ СТИЛ:

Тук, спират дамата за превишаване на скоростта или хаотични движения от платно в платно. Не препуска за удоволствие, просто винаги закъснява, затова бърза. Ако я спре катаджия, примирена със загубеното време, тя хвърля цялата си енергия, за да докаже неправомерността на спирането й.

стилове женско шофиране

ДЕМОНСТРАТИВЕН СТИЛ:

Принципно й е особено приятно, че сред потока от коли някой спира вниманието си именно на нея. И няма значение, дали става дума за приветстваща усмивка или ругатни по неин адрес. Опитите на катаджиите да я спрат, за нея е още едно доказателство за неоспоримата й привлекателност.

жени шофьори

НЕРЕШИТЕЛЕН СТИЛ:

Не е любителка на шосейната надпревара, но превишава скоростта не по-рядко от деловата дама. И всичко се дължи на факта, че при нормална скорост нейното внимание веднага се разсейва от пешеходците, рекламните билбордове и витрините. А при скорост 80 км/ч и нагоре просто няма друг начин, освен напълно да се съсредоточи върху шофирането.

стилове женско шофиране

ДРЪЗКИ СТИЛ:

Шофира винаги на ръба — превишава скоростта, минава на червено, засича другите шофьори… Наистина смята, че й е позволено всичко — във възможностите на автомобила и собствените й умения, разбира се.

стилове женско шофиране

ПЕДАНТИЧЕН СТИЛ:

Тази жена може с години да не се срещне лице в лице с КАТ (само на годишните прегледи). Защо ли? Защото шофира така, както и живее: строго по правилата.

И какво се оказва?

Хубаво е да знаем какъв е мъжкият поглед към шофьорските умения на дамите. Така можем да използваме привидните слабости като свой коз.

И да бъдем още по-добри на пътя, защото апетитът, идва с яденето — колкото по-дълго жените са неразделна част от уличното движение, толкова по-добри стават. Пък и очевидно нежната половина на обществото притежава качества, на които мъжете на пътя само могат да завиждат.