Сила в дамските ръце – упражнения за жени

упражнения за ръце

Жената е създадена да създава красота, да създава нежност и да носи красота, затова помагат упражнения за жени. Това е невъзможно, че не трябва да се привлича добре от всичко и много, красиво тяло. Зоната на ръцете е една от частите на женското тяло, която винаги остава пренебрегната.

Сила в дамски ръце – упражнения за жени

С годишно задържане на мускулатурата на водача, за да се запазят последвалите и белезите на времето са много свободни от недостатъчното използване на мускулатурата. За да не стигнете до момента, в който ще се срамувате от вижте силата на кожата в градината под мишницата, целулита по ръцете или върху набраздената повърхност, можете да използвате практически упражнения, с които можете да използвате добра форма:

Сила в дамски ръце – упражнения за жени

Упражнение със свиня и разпъвания. Запазете от изходна позиция на коленца върху пода. Дланите на ръцете и слушайте за опора, колелата създават прав ъгъл с линии на гърба. В мъжки фитнес упражнения това се прави поза за лице опора. Различете с мъжки конец е, че дамското лице опори се изпълнява по-леко и в повече серии. Ходилата повдигнете на нивото на дупето и от това място оставете рязко ръце в длани, следвайте кой изтласквайте нагоре торса. Правят се 15 серии с по 4 трикса. През това време се спазва равномерно дишане.

Сила в дамски ръце – упражнения за жени

В легнала поза и по гръб, със свити колена и разперени в страници ръце, хванете по една гиричка. Накрая можете да използвате правилно ръцете с тест за положение над лицето, а на две върнете в изходна позиция. На три вдигнете гирички, отново над човек, а на четири свийте рязко надолу, така, че лактите да се приберат около торса. Повтори всички 5 пъти в 3 серии.

Сила в дамски ръце – упражнения за жени

В изправен стоеж и лек клек, с разтворени около 40 см крака, направете стъпка напред с единия крак. Торсайте да е прав. В ръцете си дръжте гирички, като едната извадете назад, а другата да остане опция напред, за равновесие. С опъната ръка назад, повдигайте и сваляйте, нагоре и надолу 5 пъти. Управлявайте спомената за стягане на трицепса. Правила са в три серии и се смятат ръката и краката издават напред. В това упражнение трябва да се внимава и с тежестта. Да не е повече от 1,5 до 2 км. за начинаещи. Разбирайте се назад трябва да бъде бавно, за да не се получи болезнено засукване и травма на рамото.

Ако търсите повече упражнения, като упражненията за оформяне на прасци , последвайте връзката.