Какво е психодизайн

психодизайн

Чували ли, сте някога за психодизайн?

Оказва се, че психодизайн е посока, която свързва психотипа на човек с неговите предпочитания при обзавеждането на апартамент. Обзаведена в съответствие с характера на собственика, къщата допълва вътрешния му свят и допринася за комфортно усещане за себе си.

Ръководени от познанията на психизана, може без съмнение да обзаведете апартамента си или лесно да говорите за естеството на собственика на къщата, чийто гост сте. Тук може да поръчате Почистване на мазета София цени по район.

Така, емоционални, отворени хора, които се стремят да бъдат в потока от събития, обичат нови познанства и шумни партита, мебели в модерен стил са подходящи. Това е, което сега е на върха на популярността.

Стилът в стил Арт Нуво

Той се характеризира с преобладаването на ясни и прости линии, съчетани с елегантно преплитане. Кожената тапицерия, също е подходяща за него. Като цяло това са мебели с претенция за експеримент и комбинация от привидно малко съвместими направления.

Оригиналните хора, които не могат да си представят живота без социални събития и изложби, не са чужди на стила. Така са и привържениците на постоянството в личните отношения. Те се характеризират със стила на Венеция и ретро.

Стилът Венеция

Венеция са изискани мебели с богато украсени крака и ефектна резба. По правило всички издълбани детайли в този случай са направени от доста рядко дърво – карелска бреза. Столовете трябва винаги да бъдат тапицирани. Такива мебели изглеждат много впечатляващи и скъпи. Ретро стилът е трудно да се обърка, с който и да е друг. Обзавеждането в този стил изглежда като музейни експонати: декоративни и благородни, изпълнени с духа на древността и мистерията. Обикновено дизайнерите предпочитат да освежават ретро мебели с ярки слънчеви цветове, което придава особен чар.

Алфа или верди стил

Практическите хора, чиито силни страни са последователност и постоянство, имат малко по-различни предпочитания. Почитате ли традициите, не обичате да критикувате мнението на други хора и спорите, но имате ли собствено виждане за нещата и вашите авторитети? Най-вероятно вашият стил е алфа и верди.

В първия случай говорим за шикозни мебели с класически елементи. Те се характеризират с визуална лекота във форми и впечатляващ външен вид. Такива мебели елиминират наличието на метални части, които са характерни за съвременния високотехнологичен стил.

Верди се характеризира с мебели с дървени крака, направени с нотка на ретро стил. Това е шик, класика и красота.

Можете да изберете среда, достойна за добър домакин. Такива може да намерите в магазините за мебели, които предлагат висококачествени комплекти за спални, кухни, учебни и дневни.

Източник: rashko.com