Предимства на стъклената маса

Предимства на стъклената маса

Предимства на стъклената маса

Масите със стъклени плотове имат универсален дизайн, благодарение на който изглеждат благоприятно в обстановката на съвременните кухни. Те подхождат изключително и в интериора на офис пространство в хай-тек стил.

Само преди няколко години стъклената маса беше свързана изключително със стъклен плот. Съвременните технологии за производство на мебели позволяват да се правят маси с крака, оформени от стъкло, или плътна опора, украсена със сложен геометрични форми и модели.

Сред предимствата на стъклените маси, основните са:

Лесна грижа

Важно тук е да се отбележи, че грижата за стъклените маси е проста. Това са само на пръв поглед крехки мебели, но всъщност са много издръжливи и стабилни в експлоатация. Няма никакво значение дали стъклената маса е предназначена за хранене, за работа с документи или за компютъра. Ще е напълно достатъчно, да я избършете с почистваща течност, съдържаща алкохол, или с влажна кърпа.

Разберете от тук за цени за цялостно почистване на жилища клошарски и обикновени.

Надеждност

Модерните мебели за кухнята, включват високите технически характеристики на произвежданото обзавеждане. Стъклените маси също имат висока степен на надеждност.

Обемност

Стъклените маси с впечатляващи размери, в помещения с малка площ все още визуално спестяват място. Това се постига благодарение на прозрачността на материала за производство.

Променливост на дизайна

Тъй като нагрятото стъкло се оформя лесно, вашата маса може да има най-неочакван дизайн. В комбинация с рамка, изработена от полиран алуминий, масивно дърво, ратан или камък, масата може да се превърне в независим елемент на декора, а и не само ежедневна вещ.

Екологичност

Стъклените маси са абсолютно екологични.

Визуалната крехкост на стъклените маси е заблуждаваща. За производството на такива маси се използва тежкоустойчиво огнеупорно стъкло, което е доста трудно да се счупи. Следователно, може лесно да поставите гореща чаша или тежък тиган върху нея. В случай на силен удар, маса, изработена от стъкло с висока якост, няма да се разпадне на остри фрагменти, а ще се разпадне на малки трохи, което намалява риска от повреда.

Стъклените маси, за разлика от дървените маси, имат устойчивост на износване. В процеса на производство на стъклени плотове съвременните производители използват материали, устойчиви на унищожаване. Следователно повърхността на масата винаги ще бъде прозрачна.

Повече за услугите на фирма чистота.com, разберете следвайки връзката за основната страница на сайта.