Подаръци за Коледа и Нова година

подаръци за Коледа и Нова година

Какво да подарите по Коледа и Нова година

Наближава време за Коледа и Нова година. Това означава, че е време да се погрижите за подаръците. Разбира се, тях е по-добре да изберете предварително. Така няма да се налага да се движите в 31-ия ден, в галоп по магазините и треперейки, отчаяно да се питате, какво ще се случи, ако не успеете!

Какво да подарите на мъжа за Нова година

Парфюмените комплекти – това е малко тривиално. По-добре е да подарите любим комплект от инструменти. За начало би било добре да проучите домашния асортимент от всички полезни неща в домакинството. Хубаво е да не купувате това, което вече имате. Поинтересувайте се и от предлаганите марки инструменти, както и кои са най-качествени и популярни.

Като цяло, ако човекът, за когото избирате има хоби, по-добре е да го свърже с него!

Известно е, че мъжете обожават електрониката. Следователно, добър подарък ще е например iPad, мобилен телефон, висококачествена камера.

Какво да подарите на родителите за Нова година

Отличен подарък ще бъде нещо, което може да улесни живота. Прахосмукачка, гладачен комплекс, мек ъглов диван за кухнята … Модерните домакински уреди ще бъдат полезни, тъй като създават усещане за сигурност и грижа за децата.

За Мама подходящ подарък за Коледа или Нова година ще е и комплект козметика, аксесоари или дрехи. Идеален подарък, на който би се зарадвала всяка майка е и абонаментна карта за SPA, масаж или козметичен салон.

Бащата със сигурност ще оцени нова вратовръзка, чанта, запалка (ако е пушач) или кожен колан. Може също така да подарите бутилка елитен алкохол, пепелник, набор от пури, които все още не е опитал.

Какво да подарите на приятел за Нова година

Удостоверение за подарък в СПА или елитна козметика. Комплект козметика в красива кошница, плюс цветя. Билет за концерта на любимия му изпълнител. Нещо, за което дълго мечтае, но не може да си позволи? Новата година е идеална за изпълнение на желания.

Какво да подарите на колегите си

По-добре е да подарите нещо общо на целия екип – например необичайно изкуствено коледно дърво и дори го монтирате сами в офиса.

За шефа, обаче не забравяйте да подготвите самостоятелен подарък. Такъв може да е скъпа мастилена писалка в калъф, часовник, елегантен настолен сувенир.

Идеите за подаръци по Коледа и Нова година са необятна вселена, а кой по-добре от вас може да каже близките ви какво харесват :)