Отслабване чрез данни от кръвни изследвания

Отслабване с кръвни изследвания

Този метод за намаляване на теглото се основава на данни извадени от кръвни изследвания. Трябва да отидете в клиника, която предоставя тази услуга. Дарявате кръв от вена, плащате около четиристотин долара и чакате резултатите от теста.

Как се назначава отслабване чрез данни от кръвни изследвания?

Когато всичко е готово, ще получите два списъка. Единият е „зелен“, в който са изброени разрешените продукти. Другият е „червен“ – списъкът със забранени продукти, към които имате индивидуална нетърпимост.

Същността на диетата за отслабване, чрез кръвни изследвания е в това, че:

Основната причина за повишаване на теглото, са както хронична умора, раздразнителност, сънливост, главоболие, акне и много други неприятни неща, така и пряко свързаните с непоносимостта храни и продукти.

В резултат, се стига до липсата от производство на ензими, необходим за тяхното храносмилане. След като сте получили списъци с разрешени и забранени продукти, може да създадете най-полезното (и вкусно) меню за себе си, като същевременно се отърве от редица здравословни проблеми.

Последователи на диетата с кръвен анализ, споделят, че след две или три седмици са загубили до 5 кг наднорменото тегло. Наблюдава се, че са нормализирали обмяната на веществата и са се отървали от екзема, артрит, мигрена и други заболявания.

Експерти по становище за отслабване чрез данни от кръвни изследвания

Преди да се пристъпи към процедурата, е необходимо да се проучите чувствителността си и спецификата на извършените тестове. Също така трябва да се изясни, дали разходите за консултация и наблюдение с лекар са включени в следващите шест месеца.

Точността на резултатите, зависи от това колко чувствително е оборудването, с висока чувствителност на човек се дава, ако попадне и в четирите списъка – червен, оранжев, жълт и зелен (в ред на намаляване на непоносимостта).

Безспорно предимството на тази диета с индивидуален подход, са препоръките относно храненето. През цялото време се следи и за състоянието на човешкото здраве.

„Зеленият“ списък съдържа доста продукти, на базата на които може да формирате пълно и разнообразно меню.

Отслабването протича гладко, без стрес, намалявайки ефективността и качеството на човешкия живот. Не трябва да приемате, че този метод е панацея за всички болести – за лечението на някои заболявания само диета не е достатъчна.