Нещата, които възбуждат мъжа

Нещата, които възбуждат мъжа

На въпроса: „Кое е нещото, което най-силно възбужда мъжете“, повечето дами биха се замислили.

Една част от тях ще отговорят, че у мъжа е заложен първичен инстинкт на предвидим племенен човек. Само най-малкият процент биха се ориентирали в ситуацията.

Най-силно възбуждат мъжа тези неща:

Ето и 10 неща, които най-силно могат да възбудят мъжа и за които дори не сме се досетили:

Жената отгоре

Няма да се лъжем, всеки мъж обича дръзката жена. Тази, която го мята необуздано на леглото и се хвърля отгоре му. Това силно възбужда мъжа и му дава поглед над целия й блясък.

Мръсните думички

Няма спор, те възбуждат всеки мъж!

Не е нужно жената да е изкусителна и сладкодумна, за да подлуди мъжа, когато дваматаса в невероятна близост. Още по-малко, че в такъв момент не се говори много. Достатъчно е само някоя и друга словесна фантазия да бъде събудена и всичко е готово

Разсъбличане

Няма спор, че всеки мъж желае да види жената гола! Но…, когато има възможност сам да сваля част по част от дрехите… то, възбудата му се утроява! Най-сюблимен е моментът, когато се стигне до бельото, а то винаги остава забелязано.

Магията на число 69

Мъжът обожава възможността да достави удоволствие, докато разбира се „услугата“ му се връща!

Нещата, които възбуждат мъжа

Към посока „юг“

За всеки мъж черешката на сладоледа, в случая еротиката е оралният секс. За дамите, които се притесняват, могат да погледнат на този каприз на мъжа като ордьовър към основното ястие.

„Направи си сама“

Едно от 10-те неща, които най-силно възбуждат мъжа е гледка на приятелката им докато сама извива гръбнака си под силата на оргазъм.

„Огледалце, огледалце, аз кажи“

Не само нежните половинки, обичат да се вглеждат във всичко отразяващо външността им. Мъжете силно се възбуждат, когато става дума за секс пред огледало.

Прегръдка, да, но не такава с ръцете!

Мъжете силно си падат по онзи момент преди ерекцията, в който жената свива и отпуска мускулите си. Последното е същото като онова, което прави преди ходене по малка нужда.

Горещи танци!

Когато секса замира и страстта поотшумява е време за ново разгорещяване. Танц с еротични нотки, придружен от стриптийз е идеална възможност всеки мъж да пощурее от възбуда. Усещането е още по-силно, когато за фон служи музика на Джо Кокър, а мъжът седи със завързани ръце на кръста и на стол в средата на помещението.

„Задна гледка

Кучешката поза е десета в класацията за най-силни възбуждащи неща за мъжа. Харесва се от силните мачовци, заради възможността да се хванат за смятаната от тях самите „най-секси“ част на тялото – дупето на жената.