На какви панталони да заложим

панталони

На какви панталони да заложим, за да изглеждаме елегантно и стилно!

Нека, хвърлим поглед към най-новите тенденции в света на модата, като обърнем по-специално внимание, към избора на панталони…

Вероятно нито една жена не би могла да си представи модно ревю, в което те да не заемат почетно място. Да, това изобщо не е изненадващо! В крайна сметка съвременният, луд ритъм на живот, е успял да наложи собствени правила.

Практичността на модните панталони е пословична!

И това е една от причините този тоалет да бъде издигнат на пиедестал. Сигурно няма жена, която да може да си представи делничния ден без него – негово величество Панталона!

Той е идеален за офиса, за събитие, за всякакви поводи, организирани за развлечение. Панталонът е наш неизменен спътник в модерния живот.

панталони

Зимните тенденции са особено благодатни и предлагат изобилие от възможности!

С тях се чувстваме неотразими, облечени в любимите си панталони. Популярните цветове са оранжево, бежово, червено тюркоаз и синьо. Всички те, до един се вписват идеално и в деловия дрескод. Основното е само да изберете правилния стил и нюанс. Това означава, че можем да разчитаме на панталоните и на парти, и когато сме в офиса или на делова среща, както и по всяко едно друго време на деня.

Стилът каки на върха на топ класациите!

Бързаме да зарадваме и почитателките на военния стил с новината, че каки отново е на върха на топ класациите за най-модни цветове. Моделите, издържани в него се отличават с изключително женствена кройка, придаваща им допълнителна пикантност.

Панталони

Ако трябва да обобщим по отношение на модните панталони, то важната промяна през тази зима е стремежът на дизайнерите да спазят естествените пропорции на фигурата.

Плътно прилепналите панталони с ниска талия, вече не са актуални. Залага се на модели, чиято кройка максимално следва естествените линии на женската фигура. Това е добра новина за всички дами, които държат на удобството и не искат да правят компромиси с него.

Източник: kapere.com