Наръчник за калориите в секса

наръчник на калориите

Трябва ти, наръчник за калориите в секса

Попаднала си на правилното място, този Наръчник за калориите не само ще ти помогне да поддържаш форма, но и да сваляш с удоволствие… Ето, как:

Безпристрастен и чувствен факт, сам по себе си говори, че по време на секс разходваме около 400 калории.

Статистиката потвърждава една част от тези данни, като твърди, че средно статистическа еротика намалява калориите в тялото с 200. За целта може да покачиш еротичната муза и дори да намалиш размера на тесните дънки, дори забавлявайки се.

наръчник на калориите

 

Няма да се налага да се подлагаш и на мъчителна диета от ябълки

Ето как:

  1. Когато сърцето бие лудо, а кожата ти е: покрита с множество фини капчици пот, дори неусетно ти вече си изгорила куп калориики.
  2. И кой казва, че всичките страстни епизоди трябва да започват и завършват по един и същ начин.
  3. Знаеш ли, че с целувките за един час може да свалиш 325 калории.
  4. Знаеш ли, че оргазмът гори 100 калории.
  5. Любопитни са и фактите около френската любов, която намалява теглото ни, за целта и само за един час с нея се горят 500 калории.
  6. Любовна игра в продължение на 5 минути намалява с до 30 калории теглото ни.
  7. Пир за сетивата – може да опиташ секс със сваляне на още 400 калории. За целта заложи в името на справедливостта, равновесието и насладата. Идеята тук е да си прехвърляте по равно „топката“. Последователно еротичната щафета под формата на флакон, бита сметана, малко течен шоколад и на местата, които бъдат докоснати е добра алтернатива.
  8. Може да заложиш и на температурата. Когато на тялото му е студено, кожата настръхва, а тогава разходваш повече от излишните калории. За целта използвай охладени продукти като сладолед, сладко мляко и други, за които сметнеш, че са подходящи.
  9. Субстанциите имат значение – колкото по-гъсти са, толкова повече усилия ще се наложи да направиш, а по този начин ще увеличиш изгарянето на калории. Една подходяща храна е опушеното сирене. Поради усърдието, което налага отстраняването му, езика и други мускули в тялото участват с двойно по-голям ефект. Забележка: Не използвай само пикантни храни.
  10. Йога ефекта – ако заложиш на плетеницата от упражнения, може и да се досетиш сама, за какво говорим. Колкото по-сложни са позите, толкова и по-голям е резултата. И какво по-добро от това да правиш фитнес, да сваляш килограми и да се наслаждаваш еротично.