Най-добрите филмови версии по книги

Най-добрите филмови версии по книги

Най-добрите филмови версии по книги тук и сега!

Най-добрите филмови версии по книги са онова, което ще накара Мало и старо, бедно и богато, мъж или жена, да стаи дъх, да се сгуши, пред големия екран и да проследи на един дъх …

Красиво написаната книга е най-големият подарък за човечеството. Един добър филм, направен по книга, е още по-ценен. Когато няма достатъчно време, но искате да се обогатите психологически и духовно, гледането на филмовата адаптация по книгата е много полезно занимание.

Най-добрите филмови версии по книги

Дори, само ако филмът е с високо качество си заслужава. Някои от най-добрите филмови версии по книги са тези:

  • „Гордост и предразсъдъци“

Не съществува човек, който да не се влюби в атмосферата на този филм. Подобно на книгата на Джейн Остин, филмът следва всички традиции от началото на 19 век. Със сигурност няма да съжалявате, че гледате тази филмова продукция.

  • „Изкуплението Шоушенк“

Шедьовърът писалката на Стивън Кинг осигурява храна за размисъл за справедливост, надежда и вяра. Превъзходната игра и актьорски състав, няма да ви позволят да скучаете, докато изгледате от началото до край.

  • „Реквием за мечта“

Жестока реалност, без щастлив край! Това е, което ви очаква, докато гледате филма. Тук, никой не пропуска хапчето и всеки герой получава това, което си заслужава.

Най-добрите филмови версии по книги

  • „Зеленият път“

Филм за човечеството, за сложността на чувствата и несъответствието между това, което виждаме и какво е в действителност. Докато гледате, не се изненадвайте ако пуснете сълза. Този филм е създаден, за да предизвика вулкан от емоции.

  • „Шерлок Холмс и д-р Уотсън“

Различни адаптации от работата на Конан Дойл. И двете заслужават похвални. За повечето от нас, любимият дует са Ливанов и Соломин. Преглеждайки филмите, отново и отново ще сме изненадани от гения и писателя.

  • „Един полет над гнездото на кукувицата“

Сложен и двусмислен филм, който показва живота от съвсем различна гледна точка. Произведение, което ще остави отпечатък, върху всеки за дълго време.

Най-добрите филмови версии по книги

  • „Майстора и Маргарита“

Оригиналното заглавие е „Мастер и Маргарита“. Разказва за трудна работа, за истинските сили на злото и хората. Не се нуждаем от мистика, за да вършим зло, ние самите правим такава  работа. Това е идеята на филма и книгата.

  • „Мълчанието на агнетата“

Неприемлива тема за някои, защото е ясно, че канибализмът е сложна тема. Но самата картина е изпълнена с психологически разсъждения, труден избор и загадки.

Най-добрите филмови версии по книги
  • „Боен клуб”

Чък Паланюк ни представи култов филм, който стана обект на дискусия и дебати.

Може би това е само адаптация, но филмът е доста дълбок и единствен по рода си.

  • „Хари Потър“

Дори няма място за коментар. Може просто да погледнете броя продадени тиражи на книги и няма начин да не пожелаете сами да гледате култовия филм.

И помнете, книгите и филмите заслужават специално място в нашия живот! Не ги пренебрегвайте нито за миг!

Гледайте най-дборите филми и сериали онлайн с отлично качество!