Мусаката е в топ ястията, които харесват мъжете

рецепти за мусака

Казват, че любовта за мъжете започва от стомаха.

Замисляли ли сте се: „Какви ястия харесват мъжете и как да приготвите романтична вечеря, а че мусаката е сред любимите ястия на мъжа? … Нека ви разкажем …

Днес ще ви запознаем с техники и похвати, които могат да изненадат приятно и най-капризния мъж. Тук ще научите за топ класацията с ястия, които харесват всички мъже.

И ако смятате, че най-желаното ястие сте вие ​​по бельо, то веднага ви казваме, че на първите срещи номерът ви може да мине. За в бъдеще, обаче трябва да сте подготвени с арсенал, които винаги да завладява сърцето, ума и да пълни стомаха на половинката ви, като правенето на мусака например.

Време е да завладеете мъжа със своите кулинарни шедьоври!

В тази ситуация, трябва да се вземат предвид вкусовите предпочитания на представителя на силния пол от човечеството. Вашият Мачо, едва ли ще оцени вегетарианската салата или диетична крем супа с броколи.

Всички мъже ли обичат месото?

Масата и теглото на мъжете по правило надвишават тези на жените. Много по-вероятно е мъжете да работят физически и така да харчат много повече енергия на ден от дамите. Месото напълно ще задоволи нуждите им от протеини. Това обяснява и факта, че обикновеният мъж с удоволствие ще се нахвърли на печеното пиле, френско месо или обикновена пържола. Има, разбира се, изключения. Мъжът може да се окаже вегетарианец. В този случай, обаче ще сте насяно с принципите му, още на първата среща.

Можете да попитате любимия човек за неговите вкусови предпочитания, което ще ви улесни при избора на ястие. Ако не разполагате с много време лесно може да, изпечете пилешките бутчета във фурната и да сервирате с картофено пюре.

Алтернатива са рецептите с мусака, домашните котлети или пържени кюфтенца. Всеки мъж ще си припомни как майка му е приготвяла подобни ястия като дете и така ще спечелите предимство.

Тестени изделия

Чудесен вариант за вечеря са паста или лазаня. Мъжете обичат паста. И след като сте приготвили италиански деликатес, ще удивите човека с уменията си. В крайна сметка смесването на различни съставки често изглежда нещо супер сложно за силната половина. Ако искате не само да нахраните мъжа, но и да развълнувате, използвайте рецептата за паста с морски дарове.

Сладко за десерт

Много мъже си падат по сладкото. На тях ще се харесат домашно приготвените сладкиши, торта или обикновен сладолед с домашно сладко и ядки. За да узнаете, дали вашата половинка си пада по-сладките изкушения, докато се разхождате заедно, предложете му да си купите сладолед. Наблюдавате реакцията му. И на следващата среща изненадайте любимия с ягодов пай с бита сметана и шампанско вино. Това, отлично ще се впише в романтичната вечер.

Готвене или поръчка

Ако срещата ви е след тежък работен ден, можете да поръчате храна от ресторант. В крайна сметка не храната е важна за един мъж, а интересната компания.

Починете си в банята, направете си маникюр, отпуснете се и помислете, върху темите за разговори. Ако имате достатъчно време за готвене, планирайте и това. Заложете на вече изпробваните рецепти в живота, за да не разочаровате мъжа до себе си.

Наслаждавайте се, на времето заедно!