Можем ли да вземем бърз заем без документи

бърз заем без документи

Питате се: Можем ли да вземем бърз заем без документи?

Отговорите за бърз заем без документи са тук …

За бърз кредит не се проверяват данъчната ви история и не се нуждаете от трудно достъпни документи. Има само някои минимални изисквания за допустимост: възраст, самоличност и доход.

Възрастта е важен критерий

Възрастта е критерий за одобрение или отказ, тъй като в България непълнолетните не могат да вземат заеми законно. Това не означава, че минималната възраст навсякъде е 18 години, защото някои фирми за бързи кредити имат изискване техните клиенти да са на поне 21 или дори 25 години.

В повечето случаи, има максимална възраст, която е между 55 и 75 години. Ако сте по-възрастни, няма проблем, някои компании се специализират в заеми без възрастова граница и отпускат заеми на пенсионери, защото техния доход е фиксиран и те виждат сигурност в тяхно лице.

Вторият критерий е свързана с доказването на идентичност от клиента, като компаниите не искат да знаят само кой сте, но и къде живеете. Ето защо, не е достатъчно да дойдете с паспорта или шофьорската си книжка, когато кандидатствате за бърз заем.

Какви документи са необходими

Необходимо е, да имате валидна лична карта. Това е единственият акт, който показва, че живеете в България и че имате стабилен домашен адрес. Временният документ за самоличност също няма да ви осигури заем.

И накрая, ще трябва да убедите кредитора, че разполагате с достатъчно ресурси, за да плащате вноските. В зависимост от стойността на договора за кредит, трябва да имате минимално ниво на доход. Източникът на пари няма значение, а само честотата на постъпленията. Извлечение от сметката ви показва, например всички пари, които харчите за един месец и е най-лесното решение, особено ако кандидатствате за кредит онлайн. В акаунта, можете да видите всички пари, които идват от вашата заплата, пенсия, обезщетение за безработица, права на интелектуална собственост, лихви, дивиденти и др. Разбира се, фирмите приемат и други документи, които доказват доходите, например договор за наем, който ви носи месечни доходи и т.н.

Източник: vsichki-krediti.com