Модни съвети

Модни съвети

Модни съвети – как да създадете перфектния зимен тоалет

Зимната модна визия си има своите правила и тънкости, затова сега сме подготвили някои модни съвети. За да изглеждаме добре, през студените месеци от годината, добре е да се вслушаме в някои много практични дизайнерски съвети. Те със сигурност ще ни улеснят в изграждането на стилната и елегантна зимна визия.

И така, първото нещо, на което да обърнем внимание, това са аксесоарите.

Модни съвети

Да изберем точните аксесоари

Към най-използваните зимни аксесоари спадат различните шалове, шапки, ръкавици и бижута. Те трябва обаче да бъдат хармонично комбинирани с тоалетите, а също така и помежду си. Шалът винаги се е считал за много елегантен дамски аксесоар, способен да придаде на всяка визия доза още по-привлекателен вид. За да постигнете още по-красив ефект, нека шапката и ръкавиците бъдат в тон с него. Такова едно единство със сигурност ще бъде от полза.

Модни съвети

Обувките

За да си гарантирате повече комфорт, непременно заложете на качествени и удобни модели зимни обувки. Текстурите могат да бъдат различни – естествена кожа, изкуствена кожа, велур, кадифе, но качествената изработка е много важна. Зимните боти и обувки следва да са топли, но същевременно и да не спарват. Важно е материята да бъде „дишаща“, а също така и да са ви напълно удобни. Винаги избирайте малко по-голям размер, отколкото носите обичайно, за да си гарантирате, че няма да ви стискат дори и когато сте обули по-плътни чорапи.

За повече женственост във визията може да заложите на актуален модел ботуши над коляното, това винаги е много печеливша тактика и ще ви гарантира ослепителен сексапил.

Модни съвети

Палтото

Елегантното палто е един от най-важните елементи от стилната зимна визия. То привлича погледа и изглежда толкова шик! Изберете модел в топли цветове, които могат да се комбинират лесно с черно, бежово и кафяво – такива съчетания са винаги много сполучливи и няма как да сбъркате с тях. Що се отнася до силуета, изборът зависи от личните ви предпочитания, както и от наличните модели дрехи и аксесоари в гардероба ви. При всички случаи палтото трябва да е в хармония с тях.

Модни съвети

Източник: stylezone.bg