Мебелите трябва да са различни: Жълто, Синьо и червено

мебелите

Някои притежатели на жилища предпочитат да украсят жилищното пространство в оригинални и стилни елементи, други залагат на мебелите. И в двата случая собствениците на жилища ще успеят да направят интериора по-интересен и необичаен.

Мебелите трябва да са различни: Жълто, Синьо и червено

Понякога  обаче неопитните дизайнери не успяват да реализират плана си. Това е така, защото не могат да открият необходимите малки елементи, които отговарят не само по модел и размер, но и на цвят.

Решението е в цветовете!

Мебелите от един и същи тип и оформление на апартаментите отдавна са в миналото. Кои цветове да изберете, за да бъде интериорът, правилно подбран и красиво сложен. Предлагаме ви сега да научите: Майстори.com предлага извозване на мебели до сметище.

Син металик: този тон ще даде на кухнята определена прохлада. Психолозите, смятат че сини нюанси, избират хората, които искат да отслабнат и да украсят пространството, където се хранят в студени тонове. Затова препоръчват на всички, които са на диета, да купуват мебели в метално синьо.

Перла: този цвят внася изтънченост и специален стил в интериора на кухнята. Това е неутрален цвят, не влияе много на човешката психика, но въпреки това е в състояние да внесе топлина и в същото време сдържаност към атмосферата.

Жълт лен: чисто цвят. Мебелите, изработени в този цвят, предизвикват само положителни емоции.

Портокал: най-доброто решение за тези, които се нуждаят от възстановяване или стимулиране на апетита. Децата в такава кухня ще се радват на зърнените храни, супи и дори салати.

Тютюн: също неутрален тон, който внася хармония в цялостния стил.

Кайсия: този цвят е подобен на оранжевия, но въпреки това има разлики. Такива са в наситеността на текстурата. Фасадата на комплекта като цяло е разнородна, има различни нюанси на „кайсия“. Може да видите как изглежда този състав и на живо.

Това не е пълен списък с цветове. По желание на клиента можете да боядисате избрания от комплект в сянката, от която се нуждае, за да решите конкретен дизайн проблем.