Маратонки 2020 – бъдете в крак с модната тенденция

Маратонки 2020 - бъдете в крак с модната тенденция

Модни маратонки 2020: бъдете в крак с тенденция!

Всяко момиче иска да изглежда добре, независимо дали е с маратонки или във вечерен тоалет. И в това няма нищо необичайно, защото модата е популярен естетически израз в определено време и контекст, особено в дрехите, обувките, начина на живот, аксесоарите, грима, прическата и тялото.

Обувките с токчета, разбира се, са добри и изискани, но не са за всеки ден. Най-удобни са модните маратонки. Те могат да създадат незабравим образ, да станат част от имиджа, който определено ще ви открои от тълпата.

В наши дни, няма момиче или жена, която да не притежава в гардероба от аксесоари поне един чифт модерни маратонки. Такива са ADIDAS NITE JOGGER OG 3M.

маратонки

 

Маратонка в гардероб за всеки ден!

Факта, че маратонките присъстват в арсенала на всяко модерно момиче не е изненадващ. Именно тези обувки се считат за най-удобните и най-практичните.

Съвременният свят отдавна формулира кредото на индивидуализма. Отвсякъде чуваме, че на първо място трябва да бъде самите себе си и да живеем, както искаме, да се чувстваме комфортно. Това да се обличаш удобно – не означава грозно. Може да изглеждате привлекателно, дори да отидете на разходка или на туристическа екскурзия по маратонки.

Доказателство за това са модерните маратонки от 2020 г., моделите, на които съчетават специална практичност и уникален стил.

Маратонки 2020 – бъдете в крак с модната тенденция!

Колекцията пролет-лято 2020 г. е задоволителна на първо място с разнообразие от цветове. Цветовата схема се оказва наистина топла: сочна, ярка и наситена. Трудно е да се каже кой цвят преобладава.

Има зелени, розови и дори кафяви модели. Добре е, ако цветът на маратонката съответства на цвета на туниката, ризата, тениска или потник, с които сте облечена.

Тенденцията включва, също флорални шарки и разнообразни орнаменти. Те идеално ще допълнят стилът ви на безупречност. Различни отпечатъци станаха често срещани на модната сцена. Модели с леопардовия печат до сбит минималистичен стил. Любимото райе също не е излизало от мода. Така и геометричните щампи все още са на мода. Тях може да аранжирате в горната част на тоалета, а за обувка да изберете спортна бяла маратонка.

модни маратонки 2020

Разнообразието от маратонки 2020

Маратонки с дебела платформа набират все по-голяма популярност. И, въпреки доста обемната форма, те изглеждат много спретнати и стилни на крака. Тези маратонки са чудесни за партита и различни събития. Някои модели вървят добре, дори с рокля или сукман.

Може да откриете голямо разнообразие от модели дамски модни обувки на висок ток. Такова решение, разбира се, е по-подходящо за екстравагантни момичета, за тези, които не се страхуват да експериментират. Такива обувки са доста удобни, но трябва да избирате дрехи за тях. Ако прекалите, може да развалите цялото изображение. За разлика от елегантната обувка на висок ток, маратонката никога няма да ви накара да изглеждате смешно.

Гумените маратонки са чудесни за пролетно дъждовно време. Те не изглеждат толкова обемисти като ботуши и напълно отговарят на сезона.

Колекцията пролет-лято 2020 г. също е пълна с хибридни обувки. Тази тенденция не е нова. Дизайнерите се стремят да изненадат максимално почитателките на спортната визия.

модни маратонки 2020

Конкуренцията в света на модата е наистина голяма!

В резултат на това има редица модели, които е трудно да се причислят към един или друг тип обувки. Но, визирайки плоската подметка, еластичния материал и често присъствието на дантели, нищо чудно, че обувките „хибриди“ се отнасят именно към класацията за маратонки.

На пазара вече се предлагат и маратонки тип сандали. Те са изработени от фини и материи, които се грижат за комфорта на стъпалата, дори в най-големия зной. Тук комбинираните сандали и спортни модели, печелят класацията. С такива спортни обувки е отлично да се разхождате в жегата.

Говорейки за дантели добре е за дамите да знаят, че те се почистват най-лесно. Дантелените модели спортни обувки са само класическите модели. Останалото е просто естетически елемент.

Лесно е да изглеждате модерно! Достатъчно е само да намерите правилните обувки и бегом към фитнеса!