Макси мода за миньончета

макси мода за миньончета

Макси мода и успешния гардероб за ниски жени с наднормено тегло

Съвременната макси мода предлагат много идеи за дребните и пухкави дами. Наред с това много модели се адаптират добре, не само към стройните фигури, но и към притежателките на пищни форми. Как да попълним гардероба си с модерни дрехи, ако сме ниски и сладки като „понички“? Предлагаме ви, да научите за тънкостите в макси мода, сега:

Първата стъпка е да прецените типа на фигурата си:

Най-често притежателките на сочни параметри принадлежат към един от двата „плодови“ типа тяло:

„Ябълка“ – това са жените с пропорционално дълги крака, тесен ханш, гладка талии и „виден“ бюст. Това са отличителните белези на този тип.

„Круша“ – тук основният акцент пада, върху ханша, докато талията е ясно видима. Така бюстът не се отличава с прекомерната си пищност.

Как да се обличат ниските жени с наднормено тегло

Когато притежавате някои от тези типове тяло е важно да подчертаете достойнствата и визуално да отвлечете вниманието от несъвършенствата му. Всички модели дамски дрехи големи размери, които се отличават с широчина добре да имате стеснен разрез до линията на коляното. Тези модели са подходящи за притежателки на форма „Ябълка“.

Жените с тип „ябълка“, също трябва да обърнат внимание на стила „трапец“. Той не е прекален клош, а леко скъсен. Него може да видите и в много сайтове за макси мода.

За да постигнете хармония в пропорциите трябва да забравите за изразените дрехи в областта на пищния бюст. Трябва да се съсредоточите, върху бедрата и краката.

Хармоничните пропорции на притежателките на форма „крушата“ ще помогнат за създаването на акценти в областта на деколтето – драперии, Ruffle, волани, големи брошки. Всички те балансират този тип фигура.

Простият и елегантен стил ампир е най-доброто стилно решение за пълни и ниски дами. Роклите тук са с разголване в областта на гърдите и форма на трапец. Пълните жени, с тези форми могат спокойно да носят дрехи, които идеално да пасват свободната им фигура.

Модели и шарки в маски мода

Големите шарки добавят няколко килограма в повече и това визуално увеличава изображението с един или дори два размера. И все пак, не бива да се отказвате изцяло от шарките и щампите. Най-доброто решение в макси модата е самият ефектен завършек.

Правилният избор за дамите с форма на „круша“ и нисък ръст са моделите с флорален принт в областта на деколтето. За жени с форма на „ябълка“ се препоръчва същият модел, но с флорален принт в областта на подгъва. Това визуално ще удължи и отслаби фигурата.

Макси мода

Маски мода – цветен спектър

Стереотип е, че само черното може магически да направи фигура по-висока и по-слаба. Едноцветните леки материи в модните нюанси, отличаващи се с дълбока и ясна матова структура, успешно ще се справят с тази задача. Тъканите от виолетови, тъмносини и маслинени нюанси имат оптичен ефект на черно.

Комбинацията от два контрастни цвята ще помогне за балансиране на горната и долната част. Светлата горна част и тъмната долна ще създадат правилните акценти и ще запазят формата на крушата в правилните пропорции. Тениски и топ в ярък принт ще се справят със същата задача.

Добра идея е ниските и пълни жени да забравят за щампата с блясък. Палитрата на гардероба им трябва да доминира от класически нюанси, които благоприятно ще подчертаят достойнството на всяка фигура.

Успешни комбинации в маски модата

Правилно избраният стил винаги стой добре. И така, ако се съмнявате в грациозността на глезените си, изберете обувки със стабилни токчета без каишки или платформи. Цветът в бежово и телесно удължава краката.

Макси чорапогащите за рокля, също са важен аксесоар. Той участва в създаването на цялостен образ. Ето, защо естественото бежово днес не е в модната тенденция, но неговите нюанси – капучино и цвят тен идеално ще се впишат във всяка визия.

Много дами с наднормено тегло грешат, като носят дрехи с един размер по-малки. Съветът ни, тук е да носите пищните си форми с достойнство. В края на краищата очарованието и обаянието изобщо не зависят от естествените наклонности, а от начина, по който са представени.