Любов като на филм

Любов като на филм

Мечтала ли си за нещо огнено, пламенно, умопомрачаващо, нещо от типа на „Любов като на филм“?!

Сладникав романс или любов като на филм!

Според психолозите, ако колегата от съседния отдел с нещо те дразни, то значи във взаимоотношенията ви има нещо друго. Казано на разбираем език – привличане, но не така, както си го представяш, а на подсъзнателно ниво.

Дори специалистите са на мнение, че в живота, както и в киното всеки избира ролята си. В такъв случай няма да е никак трудно да си представиш желания сюжет на филма, който сама избираш.

Любов като на филм

За целта, в любов като на филм, ти трябват:

Главни герои – разбира се щом става дума за романтика, то това сте Той и Ти. Не забравяй, че той те обича не само заради външността, но и заради душевната ти красота. Така, че дори да вали градушка, дори вятър да брули косите ти това няма никакво значение щом сте заедно.

Реквизит – ако искаш да си Пепеляшка от приказката намери си подходящата обувка, която уж неволно ще се счупи тока и така, той ще те грабне в обятията си, за да те пренесе до желаното място.

Любов като на филм

Любов като на филм

Статисти – наеми си човек за работата и нека той да свърши неприятната работа по организацията или онова, за което на вас двамата така и не остава време. Помоли приятел да направи резервация в хотел или ресторант, с приятелка намери време да си нбавите нужните неща за ваканцията с гаджето и какъв по-добър филм от реалността.

Злодей – като всеки филм има добри и лоши герои, така и в твоят трябва да присъстват такива. Те могат да са съперницата, неговите родители или ти самата реши кой най-силно пречи на връзката ви. Когато в твоят филм те са отстранени, то ще знаеш как да действаш и в реалността. Има множество техники, но тук ти определяш правилата, а щом те са в главата ти, няма начин да не се получи истински бестселър.

Спецефекти – те ще се задействат от само себе си, само при докосване, целувка или нещо повече.

Любов като на филм

Ех, мечти, мечти!

Ако сюжетът на този филм не е достатъчно сладникав или сълзлив за теб, то винаги може да си измислиш твой, в който сама да си главната Героиня, също като Скарлет Охара в „Отнесени от вихъра“.