Коя е любимата му поза и какъв е той

любимата му поза

Знаеш ли коя е любимата му поза?

Обичаш твоя мачо, но винаги има нещо, което те кара да се съмняваш в него и Коя е любимата му поза не ти е съвсем известно…. Всичко с него ти харесва или има неща, които искаш да се променят.

Предлагаме ти, няколко идеи, по които може да започнеш с разтълкуваното на характера му, още под завивките. И както е добре да казваме: „Всеки човек си е отделна вселена, а в нея винаги има нови и нови неща, които да преоткриваме“.

Какъв е той той според любимата му поза?

Всеки мъж си има предпочитания, като започнем от навиците, които с години изгражда до начина, по които обича да спи, та чак до любимата му поза в секса. Това, как твоят Мен конфигурира в секса, може да не ти навява нищо, но специалистите са на мнение, че дори позата, която те кара най-често да изпробвате, разкрива характера му. Разчети неговият характер, според най-често предпочитаните пози:

Поза „лъжичка“

Мъжете, които си падат по тази поза са привърженици на интимността. Те предпочитат постоянно да им се показва, колко са нужни и обичани и държат на ласките. Тази конфигурация е много интимна, а тя сама по себе си показва, че силният пол, придържащ се към нея е сладък по характер и чувствителен по душа.

Поза „кучешката“

Това е позата на уверения и самостоятелен мъж. Той обича всяка една, в която доминира и има възможност да обгрижва партньорката си. Такива мачовци обичат да показват какво искат и кой командва. Конфигурацията си има и своя недостатък, а той е в дистанцията, което ясно говори и за лека затвореност. Хората, които избират това положение не обичат да се разкриват емоционално и затова избягват контакта с очите.

Поза „ездачка“

Това е позата на 53% от силните мачовци. Те са хора, които харесват да се забавляват, но не пренебрегват и женските нужди. Те са кавалери, на които страстната конфигурация, в която нежната половинка лесно достига до оргазъм.

Поза „мисионерска“

Почитателите на това положение са свестни и никога не предават доверието на половинката си. Ако търсите мъж, който е стабилен и нежен, то това е идеалният партньор.

И ако личната информация, която новото ти другарче не е достатъчна, то винаги може да се довериш на нашата схема.