Когато 3-ма са много

3-ма са много

3-ма са много казва специалистът

Проследявайки житейските съдби, неволи и победоносни постъпки в любовта, потърсихме и мнението на специалист, а то е ясно затвърдено: „3-ма са много!“…

Предлагаме ви 3 ситуации, в които много от нас са попадали. И, дори да не сте все, имате общи познати, които имат нужда от подобно напътствие. Ето и тях:

Ако се разкъсвате, между двама мъже

Единият безкрайно ви обича и е готов на всичко за вас, но уви вие не изпитвате същото. Другият е чаровник, но смята, че жената трябва да му се подчинява и безмълвно да върви подире му. Тогава, кой ще изберете?

Специалистите съветват, че в такава ситуация самата вие трябва да узнаете нагласата си и да си дадете равносметка, какво точно искате от живота. Дали това да е човекът, който ви боготвори, но към когото емоционално не сте зависима или този, който ви кара да се държите като „кученце на каишка“, което с нетърпение чака стопанина си да го изведе.

Каквато и роля да приемете решението трябва да е генерално! Но не забравяйте, че има и други мъже на вън, освен споменатите типажи.

Вслушай се в сърцето

Всъщност къде е то? Дали не се разкъсвате в много връзки, които в крайна сметка не ви носят удовлетворение и където всеки един детайл е само част от цялото, което сама си създавате?

Специалистите са на мнение, че дамите, които имат повече от една и две връзки с интимни партньори се опитват да запълнят някаква празнина в себе си. Те са с по-ниско самочувствие и неуверени в себе си.

Психолозите още твърдят, че такива хора трябва първо сами да си изяснят, какво искат от живота и те самите да се променят. Едва ли, някой ще гледа сериозно на тях, ако те не показват с нищо ангажираността и отговорността си. Ако не са честни с другите, няма и как да очакват, останалите да са такива с тях!

Краят на играта

Или моментът, в който той казва окончателното си Край! Тогава, какво следва?! Жената да търси отговорите в себе си понасяйки сама вината?

Не! – казват специалистите, в случаи, че без повод е взето решение връзката окончателно да приключи. Не сте длъжни да се затваряте в себе си и да ближете рани цял живот. По-добре е да се огледате и да потърсите човек с вашите виждания, планове за бъдещето и взаимно привличане, а не такъв, който се притеснява да не ви наранява, докато се опитва да промени егоистичните си навици.