Когато се нанасяш в нов дом

когато се нанасяш в нов дом

Когато се нанасяш при Него в нов дом

Когато прекрачиш прага на новия дом всичко за теб ще е различно. Така, колкото и да си обичана и желана, не престъпвай някои правила.

Те могат да бъдат твоят коз, за бъдещото ти съвместно съжителство. Знаейки ги, може да си спестиш куп недоразумения и бъдещи караници.

И колкото и да е трудно да смяташ мястото, на което живее твоят любим за специален дом, то разбери и, че за него това е така.

Когато се нанасяш в нов дом не преминавай всякакви граници!

Много съвременни девойки са надъхани и на мнение, че щом един път се съберат с партньора вече са част от всяко кътче на дома му. Бързичко, те завладяват покрива над главата му.Уви нещата не трябва да са точно така!

Помнете, че всеки има право на лично пространство и никой не може да се нахълтва в него и да се разпорежда, както си пожелае. Може човекът ви да си обича удобния, стар и раздърпан футбол. Може да изпитва сантиментална привързаност към някои предмети и вещи. Най-лесно е да организирате изхвърляне на стари мебели, но преди това, из коментирайте съвместно кое може и кое не може да се изнася от дома.

„Моят дом – моята крепост“

…Така е казал някой мъдър човек, а така смята и Мъжът.

Избрахме 4 въпроса, с които да се съобразиш, щом прекрачиш прага на неговия дом. Така, с цел да се предпазиш от грешни ходове може да опиташ и ти:

Разпределете гардероба

Няма лошо да разделите гардероба, ако той е съгласен или да поставиш една дрешка на неговия рафт. Ако има системно завладяващ територията му, това няма никакъв характер, за да може да се направи, и то може да създаде впечатление за нашествие.

Чистота и ред в къщата

Униформата на камериерка е добре да сложиш един два пъти, но не се превръща в „майка“. Всеки обичай редактор и чистота, но ако това клони към педантичност, може да го отблъснеш.

Тоалетни принадлежности

Помни, че много мъже ще се изпразнят, ако ползваш самобръсначката им. Честно да си кажем, по биха се примирили да изхвърлите марковите им маратонки, вместо да подменяш четката за зъби или нещо друго в банята, без да се допиташ до тях.

Контролът над дистанционното

Това е може би най-болната тема за всеки мъж. И ако за всички останали, половината от тях няма нищо против дадена държава, което е определено, няма да бъде съгласувано. Насочи се към неща, в които по-те бива, вместо да създаде усещане за: „Днес дистанционното, а утре ще ми каже, кога да лягам“.