Как спите заедно

как спите заедно

В спалнята на две „гълъбчета“ се случват толкова много неща и тук не визираме единствено похотливите тайни занимания, а това Как спите заедно?

Добре е да сте на ясно с навиците на половинката си, преди и по време на съня, за да може още дълго заедно да спите.

Как спите заедно

Мястото, на което спим е интимна зона и случките на него разкриват много са нас и партньора ни. Начина, по които лягаме, по които се будим или спим, може да покаже много за самата връзка. Може да е знак и за това, каква двойка сме.

Едни интимни партньори са склонни на компромиси, а други не.

Какво показва позата, в която спите заедно?!

Защо мислим, че докато лягаме всеки се старае да намери най-удобното място в леглото. Истината е, че начинът, по който се излягаме в леглото разкрива подсъзнателните ни нагласи, мисли и чувства.Разберете сега и за цялото въздействието и ползата от съня.

Ето и една част от това, което се крие под завивките:

  1. Обърнати лице в лице – когато взаимно усещате дъха си, не само телата ви са свързани, но и душите. Това говори за силна привързаност на двамата, но и често сутрин създава неприятно усещане.
  2. Обърнати гръб към гръб – ако се случва в последно време може да говори за отдалеченост у двамата партньори, но ако от самото начало е така, то значи всеки е самостоятелна личност с характер.
  3. Гушнати – никому няма да е удобно да спи залепен за другия и все пак, ако се гушкате, това означава физическата близост, от която имате нужда. Това от своя страна е и знак за дълбока интимност и страхотен секс в отношенията на двамата.
  4. Леко докосвайки партньора – всеки, които протяга ръка или докосва с крак партньора си показва силна привързаност към него. Това говори още за живот във връзката. Понякога в двойката може да се забележи и ако един от партньорите е гузен.
  5. Най-подходящи ритуали за лека нощ са думички, които винаги и двамата да спазвате, например „сладки сънища“; милувка по главата, прекарване на пръсти из косата, докосване с върха на пръстите на крака, чуждото скапало, галене на гръбнака, целувка и други само могат да засилят чувствата и у двамата и да направят съня още по благоприятен и изпълнен с нежност.