Как да съчетаем дамски рокли и маратонки

маратонки

Изборът на стилна визия не е лесен, затова и съчетанието на дамски рокли и маратонки не е за всеки!

Всеки би желал, в избраното облекло да изглежда не само стилно, но и да се чувства комфортно. Днес е много популярно е да се комбинират рокли и маратонки. Нестандартно решение за тези, които ценят комфорта и практичността. Дамските спортни обувки се съчетават добре с леки и ефирни рокли. Това са и новите модни дрехи, които изглеждат доста необичайно.

маратонки

 

Как да изберем рокля и маратонки

  1. Обувките трябва да са преди всичко удобни, практични и разбира се стилни. Спортните обувки винаги са считани за стандарт на комфорт и мода. Светлите цветове на обувките (бяло, бежово, бледо розово, бледо синьо) се съчетават перфектно с различни стилове на рокли и подчертават лекотата и женствеността. Тези цветове винаги освежават външния вид и поставят дълбок акцент, върху правилната визия.
  2. Ярък нюанс на маратонките от дамски кецове и обувки adidas върви добре с модни дрехи в класически нюанси (бяло, черно). Такива обувки с право ще отразяват изискания вкус на собственика и ще подчертаят естетиката на изображението.
  3. Маратонките изглеждат оригинални на краката на младо момиче. Такива обувки са в състояние да издържат на големи натоварвания, което не може да се каже за елегантните обувки на висок ток.

маратонки

Какво ново при дамските рокли и маратонките

Дизайнерите се опитват да зарадват женската половина от населението с креативен външен вид. Последният, перфектно ще се комбинира с нетрадиционни тоалети.

маратонки

За да създадете спокойна ежедневна визия, можете да използвате удобни маратонки и рокля от набор модни дрехи. Маратонките стоят подходящо с рокли с различни дължини и стилове.

Видове и съчетания

Може да се носят, както с рокли от деним, така и с поли, плисета, сукмани. Смесеният женствен образ се оказва цветен и хармоничен.

маратонки

 

Всяко момиче в такава рокля ще се чувства комфортно и е готово лесно да преодолява дълги разстояния, без да се чувства уморено и неудобно.

За всяка кройка и модел

Рокля тип калъф се съчетава идеално със спортни обувки. Когато избирате, трябва да се съсредоточите, върху основните нюанси. Ако искате да подчертаете своята индивидуалност, тогава пъстрите цветови комбинации са най-добрите! За по-сдържана визия е подходяща класиката в един цвят (сив, нюд, бял, черен, червен).

маратонки

Рокля с дължина до пода също необичайно се комбинирана с маратонки. Изглежда напълно несъвместим гардеробът, но модата на 21-ви век диктува свои собствени правила. Всяко изображение изглежда грандиозно и стилно и най-важното е, че собственикът на изисканата визия просто се рее в облаците и не изпитва никакъв дискомфорт.

Източник: https://maratonki.info