Как да стигнем до кулминацията заедно

кулминацията

Кулминацията, по едно и също време е недостижима за много двойки!

Въпреки, тази теза, обаче съществува и друга, а тя сочи, че можем да достигнем кулминацията заедно. Как да стане това, предлагаме ви сега да научите:

Това, че се отдавате взаимно на страстта и може да плувате във водите на любовта, заедно е чудесно, но помисли, колко по-хубаво би било, ако успеете, да се научите да достигате заедно финалната чувствена линия. Това, със сигурност ще ви завоалира Олимпийски медал за удоволствие. Сравняваме секса с дисциплина, в която наистина си струва да се потренира като за световно първенство.

Замисляла ли, си се сега, защо мъжете се отключват на тема „искрено и лично“, само след хубава порция секс?!

Тогава дори са готови да споделят всичко и да издадат секретна информация, въпреки, че те познават само от няколко часа. Този факт е известен още от годините на Мата Хари. Нека не пропускаме малката подробност, че оргазмът провокира производството на хормони и вещества. Последните, допринасят за усещане на чувството за близост. Именно това е и обяснението за вечното търсене на нашата половинка и защо хората решават да живеят заедно.

Поради тази причина е добре и „другарчето“ ти да се постарае заедно да свършите. Дори нещо повече.

Доказано е, че, когато една двойка стига задружно до оргазъм е по-склонна да забрави подробностите, около похотливата сесия с еротични опити по време на секс.

4 начина, за да свършим заедно

Разбира се, ако успяваш с твоята половинка да достигаш финалната права всеки път е супер. Ако, обаче това не е така, предлагаме ти 4 спънки, с които трябва да се справиш…

Оргазъм по орален път

Не е лъжа, че 58% от жените достигат своята кулминация само след ръчни авто ласки.

В това няма нищо лошо! Ако и ти се отнасяш в тези цифри, но е добре да се постараеш по въпроса за вагинален оргазъм. Дори поглеждайки над съвета като чиста доза предизвикателство. Не отричаме, че далеч по-лесно е да свършиш на кунилингус, получавайки стимулация, чрез външната точка на удоволствие, която автоматично покачва градусите.

Друго е усещането, когато епицентърът на кулминационна вълна е в тялото ти и ти усетиш вибрацията си около любимия. Тук, дори не включваме липсата на удоволствие, ако ти всеки път свършваш по този начин, а едва ли всеки път приключвате с позата 69. Дори да е така, то не след дълго ще ви омръзне. И, все пак, ако решиш да опиташ синхронната крайна точка, то мини отгоре. Така, ще имаш контрол, над положението и ще можеш да реагираш всеки път, когато видиш половинката си да достига връхната си точка да намалиш темпото.

В обратния случай, когато ти достигаш първа до финала, с тази поза ще можеш сама да се оттеглиш, за да се включиш отново, когато сте и двамата готови.

Ръчни ласки

Със сигурност повечето жени се притесняват да приложат техниката на ръчни ласки, дори това да е любимият им човек. Много по-лесно е когато са насаме. Ако това ще ти помогне, обаче, защо да не финализираш нещата с едничката мисъл да свършите в синхрон.

Кучешката поза, както и тази, в която си отдолу, ще ти позволят да се отпуснеш. Когато партньорът види, че това ти харесва, може бързо да поеме ръчната инициатива. Най-добрата тактика е да коментирате. Така, няма да се налага да чакате прекалено, докато постигнете кулминацията и нещата да станат от само себе си.

G-точката

Идва ред и сама да откриеш своята G-точка!

От началото може да изглежда трудно, но с времето, опитите и ласките сама ще разбереш, в коя поза и на какво проникване успяваш да стигнеш до нея. Разбира се, тук не са нужни линийка и транспортир, нужен е само малко усет.

Крайни времена при двамата партньори

Когато всички по-горе правила са спазени, е време да настроите часовниците си в синхрон за максимум на кулминацията:

Тук, важно правило е, че скоростта и времето нямат значение за самия секс!

Най-важното е и двамата партньори да достигнат желаната нирвана. За целта говорейки напътствай любимия си. Ако той е пред финала, а ти все още не си, кажи му: „Не спирай“ и обратното, когато ти си пред финала, а той не е, не го прекъсвай!

Научете и тези 5 въпроса около истинския оргазъм!