Как да постигнеш Големите мечти

мечти

„Мечтите са нашите собствени мисли, които ни нараняват!“

Умът е нашето бойно поле, мястото, на което се сражават нашите най-големи конфликти. Това е мястото, където половината от нещата, които смятаме, че ще се случат, никога не се случват. И ако позволим на тези мисли, да живеят в ума ни, те ще успеят да ни ограбят от мир, радост, и за сметка на живота…

Често мислите могат да ни отведат в нервна криза, в депресия или поражение.

Какво може да се направим в преследване и постигане на мечтите си?

  1. Започнете от рано сутринта и на събуждане, да си повтаряте: „Аз няма да се отдам на всички негативни чувства, страхове и мисли от вчера. За тях нямам място! Аз ще се съсредоточа само върху позитивни мисли и резолюции за деня. “ Тогава, те ще намерят място в мозъка и съзнанието, за да привлечете успехите и позитивната енергия.
  2. Тренирайте ума си към доброто във всичко. Позитивността и щастието на живота, зависят от качеството на вашите мисли. С други думи, вие сте това, което мислите и вие не може да промени нищо, ако не можете да промените мисленето си. Ето и една част от най-честите грешки и упреци в самите нас:
  3. „Моите мечти и цели могат да чакат“. Живейте живота си и се гордейте. Мислете не за провала, а за предстоящия успех.
  4. „Нямам време“ – оправданията са най-глупавото нещо, на което може да се осланите.
  5. „Не съм достатъчно талантлив“ – забравете за подценяването и не се обезкуражавайте напразно. Човешкият мозък е необятна вселена, която може да бъде разгърната в по-големи предели.
  6. „Този проблем е твърде голям, за да се реши“ – проблемът е толкова голям, колкото сами го правите.
  7. „Не съм готов“ – истината е, че никой и никога не е готов, но ако чакате прекалено дълго, може да стане твърде късно.
  8. „Знаех, че не съм достатъчно добър“ – Вашата борба е част от вашата история. Често отхвърлянето е част от уроците на живота. Така, че не се отчайвайте излишно, живота винаги предоставя втори шанс.
  9. „Аз съм пълен провал“ – дайте си почивка, но не се отказвайте. Хубавите неща отнемат време.
  10. „Искам всичко да е лесно“ – във всяко бедствие има поука. Борбата и кризата са начин да се научим да бъдем по упорити, добри и да постигаме целите си. Те са най-добрият житейски урок.