Как да покачим егото на мъжа, когато взема малка заплата

Как да покачим егото на мъжа, когато взема малка заплата

Егото на мъжа, завис ли от заплатата?

Приятелите ви обсъждат нова вкусна паста в италиански ресторант и след като ги слушате, отивате да готвите паста. В крайна сметка, малката заплата на мъжа ви не позволява да се покажете.

Красиви рокли и сандали, скъпа козметика, обиколки в Тайланд, добър учител по английски за дете, вкусен обяд в кафене. Всичко това може само да остане мираж за вас. Нещо, за което все мечтаете.

Как да покачим егото на мъжа, когато взема малка заплата?

Жените, често се оплакват от съпрузите си. Упреквайки един мъж, няма да го вдъхновите да печели повече.

Как да накарате мъжа да получава повече?

Много жени се опитват да накарат съпруга си да работи повече. Това не означава, че той ще започне да носи повече пари в къщата. За начало трябва да се опитате, сама да увеличите заплатата му.

Защо мъжът получава малко?

Липса на кариерен растеж

Може би мъжът ви е получил работа, когато е бил още студент. Той нямал опит и умения. Тогава паричното възнаграждение е било подобаващо за него. И все пак, са изминали години. Сега той е квалифициран специалист, отдавна надраснал позицията си.

Как да покачим егото на мъжа, когато взема малка заплата

Нежното обяснете на любимия ви, че той трябва да се развива по-нататък. Да поема повече отговорности, инициативност и отговорност може да работи в плюс. Помолете шефа да му даде по-висока позиция. Ако компанията е малка и кариерният растеж не е осигурен там, мъжът може да потърси друга работа.

Безперспективна професия – мъжът работи ли като ключар?

Тогава не трябва да ходи на уроци по английски или програмиране, след работа? Защо да не създадете уебсайт и да опишете там информацията, която използва по време на работа. Научете мъжа си да се развива по-нататък, след работа и да не прекарва време близо до телевизора или онлайн игрите.

Как да покачим егото на мъжа, когато взема малка заплата

Вие осигурявате достатъчно за цялото семейство

В наши дни е често явление, една жена да поема твърде много отговорности. Тя почиства, пере, готви, отглежда деца и печели повече от съпруга си. В този случай мъжът се отпуска. Трябва да се забавите и да се опитате да изясните, че не сте от желязо. Вие сте слаба жена. До вас има мъж, който трябва да печели. В противен случай може да си вземете робот, който би бил по-малко платен, но и лесен за поддръжка.

Как да покачим егото на мъжа, когато взема малка заплата

Как да увеличите заплатата?

В никакъв случай не се карайте с мъжа. Трябва да проявите слабост и нежност, но не упреци, кавги и обиди. Потискайки мъж, вие само влошавате ситуацията. Паднал духовно, съпругът малко вероятно ще покаже професионалните си качества.

Вярвайте в мъжа си – кажете му, колко е добър!

Той мечтае да бъде музикант? Защо не му дадете китара? Може би мечтата ще се сбъдне, а съпругът ви ще бъде рок звезда? Съпругът ви електротехник ли е? Защо не му направите PR? В бъдеще може да организирате компания, да наемете други електротехници.

Не забравяйте, че зад всеки успешен мъж стои една умна жена!