Как да имате различен цвят коса през есента

цвят коса през есента

14 съвета за различен цвят коса през есента!

Дали твоята косата е естествен цвят или изкуствено направен, няма значение. Тя си изисква своята грижа и безупречен вид. Това й е нужно, за да служи вярно и да създава „рамката“ на лицето.

И въпреки, че лятото отмина, сега в есента цвета на косата, повече от всякога се нуждае от добра поддръжка. Това може да стане със съветите и триковете, които избрахме директно от „кухнята“ на най-добрите коафьори и фризьори.

Нека тези цветни идеи, придадат стил на коса ти, щом септември, дори отминава:

Различна коса през есента

Леки акценти и разпръснати в златист ефект цветове на кафявата коса имат разкошен естествен ефект, който дори може да направи косата по-плътна като цяло.

Коса в пепеляво кафяв нюанс придават изключително ласкава визия за по-хладните тонове на кожата, особено при сините очи.

Консултирай се с твоя фризьор какво би могъл да направи, за да добави някои цветни акценти в косите ти.

Как да имате различен цвят коса през есента?

Фризурата ти не бива да е драматична. Заложи на дълбоката, богата и кафява гама, която избледнява в един фин карамелен нюанс по краищата.

Кестенявата коса никога не излиза от мода, дори и ако не си родена с нея.

Златните нишки в косите улавят светлината, но е добре да изглеждат естествени. С тях можеш да прикриеш и някой и друг бял кичур.

Още идеи за различна коса през есента:

Един от начините да изпробваш стил блондинка е като вмъкнеш по-леки участъци в долната половина на косата. Така ще получиш освежаващ ефект без излишно оцветяване.

Тъмно руса и светло кестенява коса лесно се освежават с плажни златни отблясъци.

Ако имаш студени или неутрални оттенъци, не се страхувай да опиташ платинена сянка. Само не забравяйте да си поставиш цветната боя върху сенчестите „корени“, така че да не изглежда чак толкова тежка.

По всеки тип коса могат да се появят цветни ивици или оттенък. Опитай да ги превърнеш в розово злато, което в последно време е много актуално.

Коса в есента може да е още:

Ако имаш повече тен на кожата заложи на средни и тъмни кафяви полутонове.

Най-добрият начин да се влее свеж живот във всеки естествен цвят на косата е да акцентираш според цвета на кожата и очите си.

Червеният цвят не е за всеки, но е богат. С цвят на джинджифил може да изглеждаш зашеметяващо.

Тъмното и прохладно кафе е кафяв твърд тон, за да се постигне, може да се наложи да прекараш и малко време в салона, но си струва.

Научете още КОСОПАД – КАКВО НЕ ЗНАЕМ ЗА НЕГО!