Какъв стил в интериора е за предпочитане

стил за интериора

Какъв стил в интериора предпочитате?

Интериорът е логически изглед във вътрешността на света. Той по някакъв начин огледало на душата. Ето защо изборът на стил в дизайна на Вашия дом е важен и отговорен въпрос.

Преди дадена метаморфоза на жилището ви, изберете подходящ стил в интериора и научете повече, може да сте от по-голямата част от изплащането на всичко старо и излишно: https://www.smetovoz.com/firmi-v-orlandovtsi-po- изхварляне .

Най-подходящи стилове в интериора са:

Минимализъм

Самото име казва много. В стила, който идва от Изтока, човек може да усети мъдростта на философите и аскетизма на монасите. Малко количество цветове, спокойни цветове, без мебели – това е, което означава минимално количество в модерен интериор.

Стилът на високи технологии

Този стил в дизайна на жилищни и офис помещения е в известен смисъл наследник на минимализма, въплътен в характерни елементи от края на ХХ век. Висока технология, изразена в изобилие от стъкло, хромирани метални части, модерни форми създават атмосфера, напомняща на космически кораб.

Класицизъм

Напомня за Франция от XVII-ти век. Сам по себе си представя собствения си стил на интериорния свят. Той съживява елементи от античността, засягащи египетски мотиви. Бял цвят, махагон, тапицерия с флорален орнамент, задължителна симетрия на елементите. Всички те стават отличителни белези от класификацията, а класификаторът се превръща в интериорни решения за следващите поколения дизайнери.

Кич

Това, което ще направи ремонт и ще създаде интериор в този стил, ще разполага с достатъчно възможности за изпълнение на най-добрите решения. Кичът предизвиква всички правила, които са разгледани през вековете в историята на дизайна. Изглежда, че най-нелепото съчетание от несъвместим, луксозен и крещящ лош вкус – всичко, което се намира в мястото в кичовия интериор. Този стил се затваря от селска топлина и простота. Създаден от естествени материали, наситен с елементи, той пресъздава атмосферата на комфорт и мир. Антиките дават патриархализъм и традиционализъм, а простите естествени материи правят интериора жив и мил.

Модерен стил

Осноната качествотона характеристика на този стил е вероятно необичаен и „нетрадиционен“. Точно това е значението на смели решения, които правят всеки интериор уникален. Посоката в дизайна е родена от индустриалната революция от XIX век. Тъй съчетата пълна изкуственост и отличителност във всеки елемент. Комбинацията от метал и дърво, извлича линията, абстрактните форми, липсата на традиционни шарки в дизайна, е съвременна.

Арт Деко

Това е стил, роден в началото на модерността и функционализма от първата половина на миналото. Той е превърна в основата на интериора на по-голямата къщи от онова време. В наше време, преживявайки следващото си възлагане, се превърна в символ на лукса и естетиката. Характеризира се с графични форми, обичайно използвани на златна палитра в комбинация с кафяво и слонова кост. Съвременните решения са в комбинация с традиционните форми. Металът е в непосредствена близост до дърво и понятие за изкуство и изкуство.

Японски стил

Това е стил на отделна помощ в изкуството за създаване на интериори, които трябва да използват източниците на традиции, които са удобни и познати на хора от различни култури. С балансиран подход към минималистичния стил на Земята от изгореното слънце ще се победите едновременно в плъзгащ се стенен екран и модерна стерео система. Стилизираното легло ще замени традиционните татами, растенията в стил бонсай, чайната керамика и задължителните йероглифи ще допълнят общата картина на хората ориенталска хармония.

Африкански стил

Интериорният стил е горещ и див, като самата Африка. Всички нюанси на охрана са преплетени с ярки и неочаквани орнаменти, легендарни цветове и животни с точни знаци, шампионски атрибути, декоративни оръжия и орнаменти, изработени от слонова кост. Мебелите се изработват с естествени материали или имитация. Бамбук и абанос, ратан и длан, корк и кожа придават страст и примитивност на интериора.