Какъв подарък на дете за Нова година да изберете

подарък на дете за Нова година

Какво да подарите на дете за Нова година?

Нова година е празник, по време, на който производителите на детски играчки потъркват ръцете си от радост, защото всеки възрастен се пита: Какъв подарък на дете за Нова година да избере.

В крайна сметка продажбите им растат експоненциално. Майките и татковците изпитват големи затруднения в това.

Мнозина не знаят, какво да подарят на дете за Нова година, докато други не могат да избират измежду огромен набор от подаръци. Често, след като са си купили подарък за бебе, родителите са разочаровани, защото настоящето им се разпада за час.

подарък на дете за Нова година

Съвети при избор подарък на дете за Нова година 

Като начало си струва да вземете решение за желанията на децата. В същото време те понякога трябва да бъдат насочени умело в правилната посока.

Хлапето мечтае Дядо Коледа да му донесе автомобил, но дали то вече няма хиляда коли? Защо не накарате детето си да се заинтересува от самолет или пъзели? Опитайте се, да накарате детето да поиска полезна играчка – дъска за рисуване, блокове, образователни пъзели. След като, то е ясно идентифицирано, напишете писмо до Дядо Коледа с него. Хвърлете писмото в пощенската кутия заедно и разбира се, отидете в магазина.

  • Подарък на дете, момче на 3-7 години

Подаръкът може да е представен с кола играчка, самолет, нощна лампа, книга, комплект инструменти за игра, електрическа железница за Нова година. Може да поставите любимия си анимационен герой под дървото. Например Luntika или Diego. Малкото дете ще се радва да намери колело под пухкаво дърво. 3-4 години е идеалното време да започнете да се научавате да карате. Можете, също така да дарите футболна топка, скутер или ролери.

  • Какво да дадете като подарък на дете, момиче на възраст 3-7

Количка или креватче за вашето любимо бебе – кукла, куче играчка, набор от съдове, печка. Бебето ще се радва да намери раницата на Даша или коня на Пинки Пай под дървото. Идеалният подарък е къща за кукли или говореща кукла. То може да избере пижама, шал, ръкавици без пръсти или бебешко хигиенно червило.

  • Момче на 8 – 10 години вече е ясно отговорно за своите действия

Може спокойно да му дадете радиоуправляван самолет или лодка. Комплект за оцеляване, комплект за коване е перфектен. Когато избирате, започнете с вкусовите предпочитания на бебето. Чудесно е, ако сте записали сина си за секцията, тогава може да му подарите нови боксови ръкавици или костюм за бойни изкуства. Ролери, велосипеди, кънки, ракети за тенис – всичко това остава актуално.

  • Момичетата на 8-10 все още играят с кукли, но вече се влюбват

На дете на тази възраст може да се подари порцеланова кукла или плеър, чанта или комплект естествена козметика. Обърнете внимание на подаръците, с които дъщерята ви ще се увлече във вашия творческия процес. Такива може да са комплект за бродерия, рисуване, моделиране. Може да внушите любов към четенето, като поставите Хари Потър или детски детективи под дървото.

  • Подарък на дете за възраст 10-13 години

За тях е безопасно да се подарят джаджи или камера. На тази възраст е по-добре да изберете онези подаръци, за които децата отдавна са мечтали. Сертификат за бадминтон или раница, палатка или яхта. Детето може да ви разкаже за всичко това, защото вече не вярва в Дядо Коледа.

Запомнете основния подарък за всяко дете е вашето внимание. Подарете на детето си чудно изживяване и любов за Нова година.