Какво показва рожденият ден от седмицата за самия човек

Какво показва рождения ден от седмицата за самия човек

Знаете ли, какво показва рожденият ден от седмицата за Вас, самите?

Днес ще ви запознаем, какво показва рожденият ден от седмицата… Как денят, на който сме родени, може да повлияе, над живота ни… и… Кои планети покровителстват определените дни? Вижте сега:

Денят от седмицата, в който е роден човек, решава много неща от съдбата на избраника си. С помощта на нумерологията, нека да разберем, какво може да предложи!

Лунния понеделник

„Роденият в понеделник е красиво лице“. Да припомним ли „Приказките на Мама Гъска“? Луната е светило на емоции, светило на чувства и фантазии, които често се отразяват на лицето. За съжаление, лунните хора често крият чувствата си и търсят човек по-силен от себе си, така че той да ги води, през живота. И тъй като невинаги могат да намерят подходящия такъв, те често страдат от самота. Наред с това са изключително лоялни и верни пазители на домашния уют …

Марс във вторник

Марс – богът на войната – покровител на вторник. Родените във вторник са упорити, борбени, донякъде агресивни. „Роденият във вторник е с бръснач ум“, казва Майката Гъска. За да постигнете целта си, трябва да мисли с главата си! Но често първо действа, а след това се замислят. Ето, защо хората родени във „вторник“ се нуждаят от съветници. Едва, тогава ще постигнат много!

Сряда на Меркурий

Богът на търговията покровителства онези, които са „родени в сряда“. За тях, обаче не е най-добре. Цял живот ще учат и ще правят всякакви изтощителни неща … А понякога ще се хвърлят в приключения, от които мнозина може да се обидят. Добре е, че човекът, роден в сряда, в своята страст към бизнеса и за уреждане на нещата, лесно да намери идеален, разбиращ го партньор!

Четвъртък Юпитер

Бащата на боговете, който управлява света, отговаря за четвъртък. Това са тези, които „са родени в четвъртък и те ще стигнат далеч“. И наистина, те стават администратори, организатори, чиновници, често политици … Наред с това, те предвиждат добре бъдещето и могат да заобиколят всички препятствия! В семейните отношения, уви, често са конфликтни личности.

Венера петък

Петък е денят на богинята на любовта. „Родените в петък ще са талантливи“, тоест Венера ще им даде таланти, защото това е „печатът“ на любовта на боговете! Хората родени в петък са много очарователни, много привлекателни, знаят как да доставят радост на другите. Уви, рамката на всеки закон, дори семейните норми е твърде тясна за тях. Следователно хората от „петък“ ще живеят, да речем, алтернативно на останалите дни от седмицата.

Събота – Сатурн

„Родени в събота, те ще забравят за останалото.“ Всъщност хората в събота имат много тежка карма! Те обаче, знаят как да се справят с това, просто знаят как да поемат и да преодолеят всички беди. Най-важното за тях са честта, дългът и работата! В личния си живот „съботните“ рожби, често нямат късмет. Те имат житейски нагласи и вярват, че тези нагласи вече са им осигурили личния живот … Уви, не, може да очакват още много повече …

Слънчева неделя

„Освен родени с късмет!“, друго не можем да кажем за тях! Така е, защото Слънцето носи късмет във всичко! Недостатъкът е, че ако въпреки факта, че имат база, на която да стъпват смело, родените в този ден от седмицата няма да постигнат нищо на тази база. Тогава, съдбата ще победи сериозно за аванса, защото авансът трябва да е добре разработен. Така или ще трябва да работят винаги и тогава всичко да им е наред, или изобщо и нищо да не пипат …