Какво означава хендикап при спортните залози

спорт и залагания

Какво означава хендикап при спортните залози?

Какво означава хендикап в спортните залози ни разказва XBET. Информацията ще е от полза за всеки, който ще играе в букмейкърите?

Нищо чудно, че шансовете за спортните залози са едни от най-популярните залози на професионални личности. В сръчни ръце този вид залог може да донесе добра печалба. Тук от значение са всички нюанси на коефициентите, правилата за тяхното изчисление и популярните стратегии на играта.

Какво е хендикап при залагането

Хендикап е вид залог за резултат от спортен мач с условното предимство на един от отборите. Предимството на хендикапа се изразява в броя и целите или точките. Хендикап се използва за частично изравняване шансовете на отборите. За да обясним какво е хендикап във футболни залози, трябва да вземем под внимание и някои и друг добър пример.

Видове коефициенти

Залозите за коефициенти са толкова популярни, че букмейкърите не се уморяват да предлагат нови оферти за клиенти. Повече за такива може да разгледате и на https://xbet.bg.

Какво означава хендикап в залаганията?

Принципите и типовете на залог са почти еднакви, но все пак всеки има уникална характеристика, която е важна за начинаещите.

Нула хендикап и какво е хендикап с нула?

Играчите използват залози при нулеви коефициенти в мачове, където липсва ясен фаворит или няма доверие в него и е необходима допълнителна застраховка. Например, F (0) 1 се получава, ако отборът домакин спечели и ако има равенство. Тогава парите се връщат в сметката. При нормално еднократно връщане не е възможно.

Положителен хендикап

Това е хендикап с позитивен знак. Например, Ф (+1), Ф (+2), Ф (+2,5) и т.н. Когато направи такъв залог, играчът дава предимство на своя любим, надявайки се, че втората страна няма да може да преодолее коефициентите. Играчите правят такива залози на аутсайдери или любими, ако смятат, че има нужда от допълнителна застраховка. За да се спечели с хендикап, например (+2), отборът не трябва да губи или да бъде победен с разлика от един гол.

Отрицателен хендикап

Това е хендикап с отрицателен знак. Например, F (-1.5), F (-1), F (-2) и т.н. Като се направи такъв залог, играчът дава предимство на аутсайдер, надявайки се, че неговият фаворит ще спечели, като преодолее тези коефициенти. Играчите правят такива залози на своите фаворити, ако коефициентът им се дава от букмейкъра и е прекалено нисък. За да се преодолеят коефициентите, с например (-2), отборът трябва да спечели с разлика от три или повече гола.

Целият хендикап

Целият хендикап изглежда така: F (+1), F (+2), F (-3) и така нататък. Това означава, че залагайки на отбор с цял хендикап, например F (+2), играчът му дава предимство от два гола. Ако фаворитът на играча не загуби или е победен с минималната разлика – залогът ще премине. В случай на фиаско с разлика от два гола и се очаква възстановяване. Други неща са загуба.

Хендикап

Половин хендикап изглежда така: F (+1.5), F (+2.5), F (-3.5) и така нататък. Това означава, че залагайки на отбор с половин хендикап, например F (+1.5), играчът му дава полза от половин гол. Ако фаворитът на играча не загуби или е победен с минималната разлика – залогът ще премине. Няма възстановяване, тъй като е невъзможно да се отбележи или пропусне половин гол. Другите неща са загуба.

Какво прави залог с хендикап

Хендикап с букмейкър е приложим, когато има увереност, че отборът не само ще спечели, но и ще преодолее редица условия. Например, един фаворит, в допълнение към местната победа, ще преодолее отрицателен старт, а външен човек, дори ако загуби, ще запази положителен недостатък. Популярни залози има във футбола, хокей, баскетбол, волейбол, тенис и други популярни спортове може да правите по всяко време, чрез Xbet.bg.

Като се вземат предвид коефициентите в рамките на малък период от време, може да се планира отборна победа или да се направи статистика за такава.