Какво означават прогнозите на Ванга и Нострадамус за 2021 г.

гадаене

Започна нова година, 2021 г., и хората, изплашени от катаклизмите и пандемията, искат да знаят, за какво да се подготвят, огава на помощ идат прогнозите на Ванга и Нострадамус за 2021 г.

Нещо повече, Нострадамус и Ванга са имали няколко зловещи прогнози, които могат да се отдадат само на 2021 година.

Прогнозите на Ванга и Нострадамус за 2021 г.

Как да се тълкувате техните думи, потърсихме отговори в тълкуванията на съвременните ясновидци. Какво казват те, вижте сега:

Бебе с деформации

За 2020–2025 г. Нострадамус прогнозира появата на определено дете със страшни деформации. Съвременните гадатели разтълкуват това, като предупреждение за нещо по-глобално, а именно тук не говорим за бебе, а за нашата Земя. Вижте още някое предсказание Нострадамус.

„Можем да кажем, че самата планета е люлката на човечеството, а детето, за което се говори е въвлечено в някаква мъглявина“, казват пророчиците. „Може би това е имал предвид Нострадамус, когато е видял някакви катаклизми, които ще настъпят през 2021 г.“.

Така, след мъглата картите показват период на изясняване, когато меридианите станали подобни на линиите на златното сечение. Те ще блестят, върху земното кълбо. Това може да означава, че след проблемите ще дойде нещо добро.

„Това е един вид защита, златните линии на меридианите и частично негативната прогноза по принцип изчезва“ – така обясняват съвременните ясновидци предсказанията.

Онкологична медицина

Ванга прогнозира дългоочаквано лечение на рак за около 2021 г. Според картите на съвременниците великата българска пророчица, въобще не се е объркала.

„Оказва се, че има такова лекарство. Единственото нещо е, че ще се появи малко по-късно, след три години“ – допълват съвременниците ни.

Година на плодородие

В годината на бика, видението показвало не сребърен бик, а мощен млад мъж с черен цвят. По някое време той ще е обвит в сив прах, а след това ще се освободи от него и отново ще стане силен и надежден.

„Тъй като бикът е млад, очевидно проблемът с демографската криза ще бъде решен. Ще има много раждания, уредени от двойки. Тези, които създават двойки в началото на годината, ще се сдобият с дълъг съвместен живот и ще имат повече от едно дете“ – в това са убедени гадателите на нашите дни.

Прогноза за 2021 г. също показва, че страните, разположени на екватора, ще играят важна роля в живота на планетата. Но как точно ще участват в световни събития, все още не е ясно.

Ясновидците ни съветват да не се страхуваме от ужасните прогнози от миналото за 2021 година. Някои карти могат да показват само неприятности, докато други – добрина. Това неутрализира негативизма и позволява на човечеството в по-голямата си част да води спокоен живот.

За да бъде успешна 2021 г., струва си да прекарвате повече време на открито в близост до открити водни тела. И също така, веднага щом е възможно, да отидете на дълги околосветски пътувания.