Какво ни говорят мокрите сънища

мокрите сънища

Какво ни говорят тези сънища

Питали ли, сте се: Какво ни говорят сънищата, а мокрите сънища?

Темата, следва от продължение:

Сънищата са отделна и необятна вселена на твоята същност

Те са така символични и така многообразни, че дори най-опростеният съновник може да съдържа над 7000 варианта за тълкуването им, а с това дори не е изчерпателен.

Когато мокрите сънища са с непознат

Тук вече има опасност от изневяра! Преди да си се тръшнала изчакай да ти обясним. Имаш приятел и то от няколко години. Сексът, макар монотонен не липсва. Съвсем нормално е да изпитваш нужда за нещо чуждо и това не е 100% нимфомания. По-скоро опитай нещо ново с партньора си. Или предложи да смените традиционните роли в леглото. Така може той самият да влезе в ролята на непознатия от съня.

Когато сънуваш приятел в мокрите сънища

Стоп, спирка! Преди да е започнала съвестта да те гризе, как може най-вярното ти приятелче да се явява в съня ти или даде повод за това, дай си равносметка. Дали не помисли нещо погрешно, докато пиехте заедно поредното си питие? И, то не какъв да е сън, а еротичен! Вслушай се в мнението на специалистите. Те казват, че подобен тип сънища се явяват на чувствителните хора и то хипер чувствителни. Те никога не биха се хвърлили в леглото, ако не са убедени в чувствата на другата страна.

Казано по друг начин, търсят закрила, нежност и доверие. Такива хора не са убедени във връзката с настоящият си партньор, или в собствените си чувства към тях. Така, най-добрият им приятел се явява в съня, за да им осигури нужната защита, разбиране и сигурност. Специалистите са и на мнение, че ако в будно състояние откриеш, че имаш помисли към този човек. Това се случва, ако го желаеш или нещо повече, то време е за нещо друго.

Когато мокрите сънища са на забранена територия

И това не е плашещ сън, смятат специалистите. Преди да си се впуснал в размисли, защо точно приятел на приятелката си сънуваш, помисли не те ли впечатли негова проява, дори спрямо нея. Може би и ти се нуждаеш от човек, който да внесе хармония, веселие, спонтанност във връзката и отношенията ти.

Когато сънуваш роднина

Е, да звучи нелепо, но изследванията показват, че голяма част от хората сънуват поне 3 пъти през живота си подобен род сънища. И ако не можеш да намериш твоето обяснение, то разбери това от психолозите, които казват, че нов човек в живота ни, често може да ни напомня за наш роднина. Така, че ако приятеля ти, те дразни, точно както брат ти го е правил, много вероятно с това да го свързваш и неволно да присъства в съня ти.

Когато сънуваш бивш приятел

Това може да е сигнал за няколко неща според психолозите. Мокрите сънища може да са показател за липсата му, напомняне за самота и временна тъга по отминалите времена. Това може да е сън за напомняне, че може нещо в новата връзка да куца или друг нерешен проблем с бившия. Каквото и да е, то трябва да се намери изход от създадената ситуация, за да не се повтаря и сънят.