Какво да носите с червени чанти

червени чанти

Знаете ли, с какви цветове е най-добре да комбинирате червени чанти?

Знаете ли, нa какви поводи е най-подходящо да вземате този аксесоар? Нека ви разкажем, за някои от най-добрите модни комбинации:

Избор на чанти и останалите аксесоари

Изборът не е толкова оскъден, колкото може да изглежда в самото начало. Най-очевидната и може би най-често срещаната комбинация е черно и червено. В същото време дрехите могат да са от почти всякакъв цвят, а дамската чанта може да е с любимия ви размер и форма.

червени чанти

 

С избора на червени чанти изображението винаги ще изглежда елегантно и изискано. Така, ако нарисувате устните си с червено червил , тогава вниманието на мъжете и завистливият поглед на жените на улицата ще е гарантирано.

червени чанти

Големите червени чанти обичат много бели и бежови нюанси

Те добавят яркост, свежест, страст към модерната визия и ще могат да различават своите притежателки във всяка ситуация. Така по време на разходка или, да речем, на интервю, определено ще се откроите от тълпата.

червени чанти

С червени чанти и аксесоари – играете на контрасти

И, наред с това с външния си вид, декларирате превъзходство, красота и сексуалност?

За целта, вземете любимата си чанта и съчетайте с тигров печат за по- жизнена, смела и модерен комбинация. Така гарантирано ще се превърнете в кралицата на бала. В тази ситуация никога няма да се наложи да съжалявате за избора си, особено ако експериментирате с бижута, грим и шапки.

Ако искате да си спомните горещо лято или скоро се планира пътуване до морето, добавете малко дрехи с морска тематика към гардероба си.

червени чанти

Лятно свободно облекло

Тук може да комбинирате, например сини шорти (дънки), раирана тениска, жилетка и дънкови цвички. Към всичко това добавете червената си чанта. На пръв поглед тези неща може да изглеждат несъвместими, но в модния свят са част от модните ревюта на водещи световни марки. Т тях може още да научите, какво да носите с различните модели червени чанти.

червени чанти

Какви цветови комбинации още са позволени

Когато говорим не за ежедневна рокля, а за вечерен външен вид , тогава трябва да обърнете внимание на роклите с нюанси като: черно (вечна класика, която е много трудна за пренебрегване); златно; синьо; жълто (изглежда най-добре с чанта през рамо); бяло и бежово; лилави и изумрудени цветове, които са подходящи за смели момичета. Последните от своя страна не бива да се страхуват да комбинират ярките аксесоари и погледите да се въртят около им. Така ще са центъра на всички събития.

червени чанти

Много дами се питат, дали е възможно да комбинират червено с червено. Истината е, че е възможно, но само ако сенките са поставени правилно. Ако роклята е в тъмночервен цвят (пурпурно или бордо) и към нея се добави ярка чанта, съчетанието ще е идеално за излизане.

червени чанти

Така на въпроса, какво да комбинирате с модел избран от червени чанти, вече сами ще може да се ориентирате. Важно е, да не забравяте и за забраната за червените ботуши. Разрешени са комбинации с балетни обувки или боти до глезена. Такива лесно се комбинират и съответстват на дамската чанта.