Какви легла за малка спалня да изберем

легла за малка спалня

Какви легла за малка спалня да изберем

Ако предстои да обновите дома и спалнята си, навярно ще се нуждаете от отговор на въпроса какви легла за малка спалня има на пазара. Днес сме ви подготвили кратко изложение на това, което може да намерите вече и онлайн:

Класическо легло Мърфи

Може да бъде трудно да намерите добри двойни легла за малки стаи, особено ако искате удобен матрак. Едно от решенията на този проблем е класическото легло Мърфи. В него няма нищо прекалено изискано, но се прибира добре, когато не се използва и не е необходимо да се сгъва, за да се направи.

Легло за лавици

Ако не ви харесва идеята за легло в таванско помещение като начин да се използва височината на малката ви стая, легло за лавица е друг начин да направите същото, но с различен външен вид. Това легло има достатъчно място за съхранение под платформата, както и по дължината на леглото. Можете да съхранявате книги и дрехи на рафтовете, а чекмеджетата да съдържат чорапи, одеяла или каквото и да е друго, което искате да извадите от погледа.

Повишен въздушен матрак

Всички сме спали на въздушен матрак и преди, но дори и най-удобните са трудни, тъй като лежат директно на земята, което затруднява влизането и излизането. И ако вашата малка стая е предназначена да бъде стая за гости, тази настройка ще бъде трудна .

Един от начините за борба с това е с повдигнат въздушен матрак. Той трябва да бъде повдигнат само в случаите, когато имате нужда от него, но той е висок колкото обикновеното легло, така че никой не трябва да се затруднява да го използва.

Двуетажни легла и таванско помещение

Това представлява традиционно двуетажно легло, разположено във форма „L“ с таванско легло. С това имате място за трима души да спят и достатъчно място за приложеното бюро. Това е чудесен начин да се възползвате от височината на стаята си.

Таванско легло със склад

Ако не ви липсва само подово пространство, но и място за съхранение, таванско легло със съхранение е чудесен начин за борба с двата проблема.

С тази настройка имате достатъчно място в шкафа и чекмеджето, за да приберете малко дрехи и място за спане. Да не говорим, че е супер сладко.

Източник: motti.bg