Интериорни предмети с отрицателна енергия

Интериорни предмети

Интериорни предмети и детайли, които носят отрицателна енергия

Всичко, което ни заобикаля, в една или друга степен, има енергичен ефект, върху нас, в това число се отнасят и редица интериорни предмети.

Хората, с които общуваме, ни изпълват или, напротив, черпят енергия от нас. Същото важи и за предмети, с които се сблъскваме ден след ден. И тъй като най-често влизаме в контакт с неща и предмети, които са в нашата къща, днес ще ги разгледаме. Какви интериорни детайли са изпълнени с неприятни изненади?

Интериорни предмети има много

  1. Стари мебели

Ако във вашата къща има мебели, които сте наследили от баба си, това показва, че тя е натрупала много разнообразна енергия. Какъв е вида енергия е трудно да се обясни. Защото всеки човек, през целия си живот изпитва различни емоции. И ако мебелите са преминали от собственик с лош характер, тогава той автоматично блокира потока на положителна енергия към новите собственици.

  1. Огледала

Същото важи и за старите огледала. Колкото повече хора преминават през старото огледало, толкова по-голяма е вероятността, то да погълне, както много положителна, така и негативна информация.

  1. Лошо подбран тапет

Оказва се, че благоприятната атмосфера у дома, зависи и от това, какъв вид тапет е залепен по стените. Тъмните петна, ъгловите абстракции и странните йероглифи по тапета могат лесно да блокират пътя на положителната енергия към вашия дом.

  1. Неща на предците

Къщата, в която се съхраняват неща на отдавна отминали хора, ще постави забрана за появата на нещо ново в живота ви. Не е необходимо от години да съхранявате съдове, фигурки, вази и лични вещи на баби и прабаби. Те със сигурност никога няма да ви бъдат полезни в ежедневието. Отървете се от тях, така че да бъдат заменени от нещо ново и полезно за вас и вашите близки.

  1. Небезопасното обзавеждане на дома

Отрицателната енергия винаги се запълва в къща, в която има интериорни детайли с остри детайли. Те включват табла със заострени ръбове; фитинги за врати и мебели; фигурки, изобразяващи копия; ножове и т.н.

  1. Счупена техника

Телевизорът или хладилникът се счупиха, часовникът спря? Спешно поправете или заменете с нови. Всяко неработещо нещо в къщата носи негативна енергия със себе си. Ако имате такива предмети, не се изненадвайте, че проблемите в живота ви идват един след друг. Между другото, финансовият поток също може да спре.

  1. Кожи и скулптури на животни

Ако искате да напълните дома си с енергията на живота, добротата и просперитета, по-добре е да не поставяте кожи от животни, под формата на килими, пътеки и трупове на животни по стени, в т. ч. животински рога в интериора на дома. Такъв атрибут е малко вероятно да донесе нещо добро в къщата. По-скоро обратното. Ако все още не сте разбрали, какъв стил в интериора е за предпочитане, разберете следвайки линка.

Интериорни детайли са още

  1. Счупени съдове

Когато се храните от напукани чинии или чаши, така не позволявате на безкрайния финансов поток да нахлуе в живота ви.

  1. Мръсни полилеи

Изненадващо е, че финансовото благополучие на семейството зависи от това колко чисти са светлините на полилеите във вашия дом. Почистването на полилеи в къща е рядкост. Но ако започнете да правите този ритуал редовно, няма да имате време да забележите как нещата започват да вървят бързо нагоре.

  1. Сухи или изкуствени цветя

Вашият дом трябва да бъде изпълнен с енергията на живота и цъфтежа. А изкуствените и сухи растения в него винаги ще възпрепятстват процеса на просперитета ви. Отдайте предпочитание на свежите цветя или цветя в саксия. Такива интериорни детайли само освежават атмосферата. Освен това по този начин ще се предпазите от загуби, ще привлечете финансов поток в къщата и значително ще подобрите благосъстоянието си.