Изневярата на мъжа е плод на…

Изневярата на мъжа

Колко от вас, мили дами имат сериозни половинки и колко от вас, поставят изневярата на мъжа на първо място?! А колко от вас могат да се закълнат, че мачовците им, никога не са им изневерявали?!

Предлагаме ви няколко 4 ситуации, в които мъжа има истинска причина да изневери и сигналите, които предшестват събитието. Всяка причина си има своето обяснение, а ако откриеше на време една от предпоставките може целия абсцес да бъде избегнат:

Започни с проучване на някои медикаменти за ерекция у мъжа.

Скуката, прави „чудеса“ – или по-скоро ги руши

Каквато и да е причината обаче, проумей го, че скуката на приятеля ти може да е основателна причина той да ти изневерява. Не е случайност, че по времето на „социализма“, за да не мислят хората за „глупости“ ги карали да работят масово. Днес има множество страни със силен ръст в населението, където, за да се ограничи възпроизводството и изневерите, хората са не ангажирани повече от необходимото. И в тоя ред, на мисли нека си припомним старата сентенция за Дявола, който дърпал децата си за опашките, когато скучаел. Мъжът, който скучае намира причина да се извинява за глупостите, които върши, като прехвърля изцяло вината на теб. Намирайте си повече развлечения заедно. Научи за, нещата, които мъжете забелязват във външността ти.

Непълноценността

Ако вие имате кариера, добра заплата и всичко е ок, а при него нещата накуцват, много вероятно е да се почувства неоценен. Когато мъжът изпита това, психолозите твърдят, че много вероятно е човека да опита да си покачи егото, чрез очите на други жени. Обърнете внимание, ако започне да излиза по-често сам. Това може да е достатъчен сигнал, че лампичката и у вас да светне на червено.

Смяна на обстановката

Често смяната на работа, повишението и други положителни неща са повод за изневяра на мъжа. Ако започне често да коментира работата си, без да се впуска в подробности за новите колежки. Ако закъснява с оправданията, че се налага да работи извънредно… Ако, дори полага повече старание за вашата връзка, всичко това може да са сигнали за нередност.

Кръшкач по ген

„Крушата не пада по-далеч от дървото“, тази сентенция важи с пълна сила и тук. И ако, до онзи ден синчето е раснало в дом, където татко тича след всяка „фуста“, а мама прощава изневерите, то много вероятно и той да възприеме този маниер за правилен.