Известни Мъже по които си падаш

Брандън Рут

6 светски личности и известни Мъже

Кое е твоето звездно увлечение, сред дузина известни Мъже, по които навярно си падаш. Имаш си на идея предполагам?

Ако не си си давала равносметка до сега, предлагам ти 6 светски личности, известни Мъже, по които и ти си падаш. Ако някой от тях е твоят тип, научи каква личност си ти самата:

Брандън Рут

Брандън Рут

Приятелите ти смятат, че си напълно скромна, но истината не е напълно еднаква. То си падаш по обикновени, комерсиални неща, с акробатична нотка в секса. Обичаш домашните и познати неща. С тип като този Супермен се чувстваш идеално, той за теб е подходящия партньор.

Даниъл Крейг

 

Даниъл Крейг

Може да си кучка в работата и никой да не подозира, че по душа си миловидна, добра, романтична и послушница. Под негово влияние и в компанията му ставаш гейшата, която е готова на всичко. Суровото излъчване на подобен мъж те възбужда и се чувстваш готова да отговориш на всеки негов каприз, напъло безропотно.

Леонрдо Ди Каприо

 

Леонрдо Ди Каприо

Ти си безнадеждна романтичка, за теб секса е синоним на любовта. Питаш се как може ад се отдадеш на някого, ако той не е твоят Ромео или най-малкото не ти е държал разперени ръцете над морската бездна.

Ащън Къчър

 

Ащън Къчър

Ти обичаш да водиш парада, а той без думи да те следва. Невинното излъчване на Ашън те подлудява и те кара да си още по-голяма щастливка. И в реалността си падаш именно по този тип мъже.

Джаред Лето

 

Джаред Лето

Правиш, каквото си поискаш, дори на другите да им се струваш нестандартна в поведението или начина на мислене. В секса също си непредвидима, обичаш да доставяш удоволствие, но и не се примиряваш, когато не получаваш нужното. Най-характерното за теб е, че колкото по-откачен е партньора ти, толкова по-настроена към него си.

Колин Фаруел

 

Колин Фаруел

Ако той е твоят тип, то и ти си фурия в леглото. Склонна си да опиташ всичко, което може да ти се яви в главата. Чувстваш се добре в кожата и тялото си. Обичаш секса и заради спорта и заради удоволствието, което ти носи. Само мисълта, че можеш да попаднеш на освободен мъжкар те кара да се възбуждаш. Въпреки риска да се опираш ти се нрави идеята да се пускаш в странни авантюри. Ти си истинска щастливка.