Избор на спорт според Зодиака

спорт според Зодиака

Всяка зодия си има любим спорт

Според фитнес инструктори и треньори в различни дисциплини от спорта, физическата активност е за всеки

Не така обаче, стоят нещата, според забавната астрология. Тя се насочва към онези дейности, отговарящи специален спорт според Зодиака на всеки.

Така и характерът на човек изиграва решаващата роля. Така дори може да избирате прически според зодиакалния знак:

Овен

Дръзки, смели, импулсивни и темпераментни хора, за тях най-подходящ спорт е екстремният такъв. Представителите на тази зодия обичат предизвикателствата, затова и спорта винаги трябва да сервира известна доза от тях. Тенис, бягане и футбол.

Телец

Колкото и да са трудолюбиви и упорити, право да си кажем Телеца е мързелив. И щом заговорим за спорт, то той трябва да му е присърце, за да го вземе под внимание. Въпреки това добре е да се знае, че никак не харесват гимнастика, ексцентрични дисциплини и подобни. Туризъм и спортно ходене.

Близнаци

Не обичат спорта, защото са импулсивни, дръзки и се дразнят на околните. Въпреки това припряността им им ясно показва, че не си падат по скучни занимания. Футбол, волейбол, бойни изкуства са сред практикуваните от тях.

Рак

Никак ги няма в спорта. Дори да следят мач или друг спорт не биха се навила. Единствено могат да практикуват индивидуален спорт и то само ако го пожелаят. Сред спортните им занимания може да се впише ски и плуване.

Лъв

Спортната злоба сякаш произхожда от тях. Винаги нахъсани и целеустремени. Почти няма спорт, които да не ги провокира да го опитат. Сред любимите са футбол и баскетбол.

Дева

Трудно е да им се угоди, така е и в спорта. Не харесват субективни оценки, но си падат по дисциплини, където са ясни правилата на играта. Падат си по тенис, фехтовка, танци.

Везни

Деликатни и дипломатични. Те си падат по шахмат и йога. Харесват и отборни спортове, но държат да са пасивни наблюдатели вместо активни участници.

Скорпион

Харесват винаги да се открояват, ето защо отборния спорт не е за тях. Падат си и агресивни, а това определя предпочитанията им към бойни изкуства и бокс.

Стрелец

Раздават се за играта и по право са зодия, която обича и е постоянно в динамика. Най-много се насочват към волейбол, баскетбол и футбол.

Козирог

Трудно се навиват да тренират, но като започнат вземат всичко присърце. Обичат спокойните спортове, като колоездене и туризъм.

Водолей

Непредвидими са, имат ловък ум и вземат интересни решения. Подхождат им, както индивидуални спортове, в които могат да блеснат, така и отборни, където да се чувстват част от едно цяло. Автомобилни спортове и колоездене са част от техният начин на спорт.

Риби

Те са малко резервирани, но харесват спортни занимания свързани с вода. Тези, които напрягат мисловната дейност, също са предпочитани. Бойни изкуства и плуване са сред най-предпочитаните.

Вижте на следния адрес, още важни избори, които може да направите според Зодиака: https://www.interpolezno.com/znaesh-li-kakva-vakantsiya-obeshhava-zodiyata-ti.