Женственост и обаяние в модели дълги летни рокли

модели дълги летни рокли

Най-женственият, най-обаятелен и стилен дамски тоалет си остават моделите дълги рокли.

Без нито миг да се замислим главна героиня и в пролетно-летния гардероб остават дълги летни рокли. Всички модели, сега са изпъстрени с цветя, ярки щампи и геометрични форми.

Срещат се и изцяло дюс модели. Всеки от тях си има предпочитания за форма на тяло, възраст на притежателката и повод, за да се облече.

Нека хвърлим поглед, зад кулисите и това, което съветват модните дизайнери:

Дълги летни рокли – общи тенденции

Днешната мода позволява много импровизации. Това до голяма степен улеснява дамите от различна възрастова категория, телосложение и предпочитания за стил. И все пак, има някои общи тенденции, които е хубаво да се знаят.

Дизайнерските колекции включват различни леки и ефирни материи. Платовете в кройки дълги летни рокли, може да са обемни, с воали, дрипировка, дантели или свободно да падат, натрупвайки се като модели на кралски особи.

летни рокли

Кройки и цветове дълги летни рокли

Много актуални и в идния летен сезон са и асиметричните кройки. Сред тях, на почит са и рокли с презрамки, загадъчно подчертаване на рамене и ръце. Има популярни модели с нарязан ръкав и много други.

Що се касае за цветовете, освен пъстротата от флорални мотиви, може да избирате и сред едноцветни хитове. Такива са бледо розово, пепел от рози, светлобежово, яркосиньо, лилаво, оранжево и дори златно. Не ги подценявайте.

дълги летни рокли

Модели летни дълги рокли с презрамки, ръкав или оголване на рамо

Разнообразието, сред видовете дълги летни рокли не свършва до тук. Такова може да видите, дори сред кройките с ръкав, без ръкав, къс ръкав или голо рамо. Ограниченията, за това кое ще ви стои най-добре са единствено във вашата представа. Винаги може да изпробвате няколко модела. Винаги може да изберете кройка, която ви допада най-силно.

Актуални модели за летни дълги рокли може да откриете и сред моделите с драперия, официални рокли, дълги рокли на цветя, рокли от трико, рокля от шифон и пр.

Що се отнася до дължините, винаги може да имате няколко модела в гардероба. Ултракъсите рокли или наричани още бейби дължини, оставете за плажа. За офиса, за важни бизнес вечери или романтични срещи. Спрете се на рокли с компромисна дължина, но такива, които подчертават талията.

дълги летни рокли

Дълги летни рокли в съчетания с аксесоари

И това лято, единствен ограничител е фантазията на жената. Може да комбинирате кройки дълги летни рокли с перлена огърлица, широки гривни, едри, падащи обеци с форма на цветя и пр. Не забравяйте само стилните и красиви обувки. Дори да смятате, че те ще останат незабелязани под многото струпвания на плат, припомнете си приказката за „Пепеляшка“.

Все пак не се знае, кога Вашият принц ще понечи да открие и види обувките. Ето, защо под красивата и изискана, дълга лятна рокля, сложете подобаващ чифт обувки. Правилно избран чифт обувки ще направят вашия образ изключителен!