Естеството на детето към месеца на неговото раждане

Естеството на детето към месеца на неговото раждане

Характер на детето към месеца на неговото раждане

Раждането на дете в определен период от годината не е случайно, както и естеството на детето към месеца на неговото раждане, нека ви покажем как въз основа на месеца, може да узнаете много за това.

Естеството на детето към месеца на неговото раждане ще ви покаже неговия характер и отношението към живота като цяло.

Характер на детето по месец на раждане

Януари

Трудолюбив и търпелив. Отговорни и практични. Януарското бебе е в състояние да постигне много по-големи висоти в живота, отколкото може да си представите. Такова дете на практика не създава проблеми на родителите си. Единственото нещо, което може периодично да обезкуражи родителите му, е неговата непроницаема упоритост. Ако сте казали „не“, това не се обсъжда!

Февруари

Свободата и отново свободата е това, от което детето, родено през февруари, наистина се нуждае. Креативно и обмислено, зимното бебе от люлката ще започне да протестира, срещу всякакъв натиск в негова посока. Не се тревожете от неговия бунт. То е хуманист и със сигурност няма да причини вреда на никого.

Март – детето към месеца на неговото раждане

Роденото през март, бебе има много фина умствена организация. То обича да фантазира и трудно понася забележки по свой адрес. Децата от март са малко разпръснати. Затова е добре, ако има човек до тях, който да ги предпази от недоброжелатели и да им даде правилното ръководство в живота.

Април

Синини, ожулвания и забележки от бабите на съседите – всичко това ще е редовно присъстващо у дома на неспокойното априлско дете. То е истински ураган и майстор в намирането на приключения на собствена глава и често за своя сметка. Ето защо, за да няма време за игри, е по-добре да го запишете навреме в спортната секция и да изберете идеалния спорт за детето, където да разпръсне натрупаната енергия. Там ще може да докаже превъзходството си не с юмруци, а със спортни постижения.

Май

Независимото и организирано дете в май спазва реда. Възпитателите и учителите го хвалят, а родителите на приятели го дават за пример и се възхищават на неговата мъдрост. То може да е бавно и на моменти намръщено, и някак нещастно, но никога няма да обиди някой, който е по-слаб. Справедливостта е малкото му име.

Юни – детето към месеца на неговото раждане

Милион неочаквани въпроси на ден, демонстрации и непредвидимо поведение. Всички те са това, което отличава детето родено в юни, от неговите връстници. То е очарователно и винаги ще намери, за какво да говори, както с деца, така и с възрастните. И все пак, родителите понякога трябва да го тласкат да учи. Нелюбовта към рутината и пристъпите на мързел ще го съпътстват, през целия му живот.

Юли

Нежно и уязвимо, юлското дете ще е привързано към родителския дом още дълги години. За него е важно, както за никой друг, да чувства родителска подкрепа, любов и внимание. Родителите на юлското дете от своя страна, едва ли ще намерят по-лоялен и любящ човек в живота си.

Август

Това дете определено е създадено за сцената. Да бъде център на вниманието и да слуша аплодисменти е основната му цел в живота. То не търпи критики по свой адрес и при най-малкото нарушаване на границите му може да предизвика остър отпор у всеки. То е топло, добро и онази светлина, която излъчва, покрива всички грапавини на неговата абсурдна природа.

Септември – детето към месеца на неговото раждане

Децата, родени през септември, се отличават с аналитичен начин на мислене и способност да забелязват всякакви малки неща. Те са внимателни към възрастните хора и децата, учтиви към другите и отговорни по всички въпроси. Всяка възложена им задача ще е изпълнена ефективно и навреме. Обикновено, рано или късно постигат целите си.

Октомври

Чаровните, приятелски настроени и понякога срамежливи октомврийски деца винаги правят приятно впечатление на околните. Те са мъдри отвъд годините си, усещат породата. Децата на октомври са страхотни ценители на красотата. Те винаги гледат на 100%. Основният им минус е нерешителността, която за щастие лесно могат да преодолеят.

Ноември

Темпераментните и независими деца, родени през ноември, от най-ранна възраст знаят, какво искат от живота. Те не се страхуват от конкуренцията и възможните бариери, обичат да печелят и доказват своето. Не се опитвайте да ги надхитрите. Тези деца мразят лъжите и веднага правят черен списък на онези, които веднъж разклатят доверието им.

Декември – детето към месеца на неговото раждане

Положително и оптимистично е всяко декемврийско дете. То възприема живота си като вълнуваща игра. Привличат го приключения, промени и нови познанства, обича да пътува и да се забавлява. Основното е, да научите този енергичен малчуган на търпение и тогава, той лесно може да постигне големи висоти в живота.