Диета след Великден

Диета Великден яйца

Диета след Великден

В дните около Великден остават много неизползвани яйца, а килограмите все още ви тежат. Не сте се подготвили за лятото, пък и сте се затрупали с яйца у дома.

Предлагаме ви да направите няколко дневна яйчена диета, която да допринесе за отслабване на организма и сами да останете изумени от ефекта й след кратките срокове, които изисква.

Специалистите диетолози съветват диета на яйца да се прави само три дни. За такъв срок са гарантирани свалянето на 2-3 кг., сигурен успех и добър хранителен режим.

Диета с Великденски яйца може да започне и по време на празничните дни и след тях, като тук трябва да внимавате, яйцата да не са се застояли прекалено дълго на светло или топло място.

Яйчените натравяния са сред най-опасните и по графата за отравяния с храни се класифицират така вредни, както и тези причинени от гъби.

Хранителният режим трябва да изглежда така:

Сутрин на гладно приемете една чаша хладка вода смесена с 1 лъжица оцет от ябълки. Веднага след това може да похапнете 2 твърдо сварени яйца.

За обяд и вечеря са позволени още по 2 сварени яйца. През цялото време се препоръчва приемът на много билков чай без овкусители – мляко и захар. Важна роля има и минералната вода. За кафе не се съветва, но ако не можете без него, то не прекалявайте с повече от 1-а чаша дневно.

За тези, на които храненето с Великденски яйца се струва „мисия невъзможна“, то специалистите диетолози позволяват прием от 4 до 5 твърдо сварени яйца за цял ден, които да са разпределени с някоя филия пълнозърнест хляб без масла и мазнини.

Винаги може да разнообразите яйченият режим от варени яйца с омлет, извара или яйца по Панагюрски (с кисело мляко).

Диета на яйца е ефективна и полезна, особено в месеца на Великденските празници, но с нея трябва да се внимава. Препоръчва се само на напълно здрави хора. Последното поради високите съдържания на холестерол във всяко яйце.

Яйчената диета е идеална, за да пречистване и светкавични последиците от малките удоволствия, на които всички се подлагаме. Излишните натрупани килограми ще се стопят от само себе си само за три дни.

Диетолозите напомнят и, че яйцата са богати на протеини, а те от своя страна допринасят за поддържане на мускулната ни маса. Тя от своя страна, спомага за топенето на излишни мазнини, пречистване на тялото ни и доставя допълнителни количества енергия, с която изразходваме и повече калории.

Научете и за други лесни начини за отслабване от този линк: https://www.interpolezno.com/vitaline-plus-форум-цена-отзиви-състав-аптека-мн!