Диета Протасов: най-добрият начин да отслабнете преди Нова година

Диетата на Протасов

Диета Протасов: най-добрият начин да отслабнете, преди Нова година

Нова година е точно зад ъгъла и всяко момиче иска да изглежда страхотно в тази вълшебна нощ, а това предлага и самата Диета Протасов.

Някои от нас, чаровните представителки на нежния пол, могат да бъдат възпрепятствани от излишни килограми.

Ако трябва да влезете във форма, тогава диетата на Протасов е просто божи дар за вас! Счита се, за един от най-добрите в отслабването и дава страхотни резултати.

Диетата на Протасов е прекрасна

Тя има много предимства. Може да ядете, колкото искате, когато пожелаете. И просто се опитайте да кажете на някого, че сте гладни. Това ще позволи не само да подмлади тялото ви, но и да премахне всички токсини от тялото.

Какво представлява диетата на Протасов

Диетата се състои от сурови зеленчуци, млечни продукти и месо (в малки количества). Диетата продължава пет седмици, трябва да признаете, че това не е много и не е малко. Точно това, от което имате нужда. Тя, обаче има ужасни новини за онези, които си падат по сладкото. Трябва да се изключи напълно всякакво сладко.

Ще усетите първите предимства още, през първата седмица. Това усещане за лекота в тялото, изобщо няма да има тежест в стомаха. Самият Ким Протасов препоръчва диетата да е с продължителност пет седмици. Ще отнеме много усилия. Не се ограничавайте с течностите. Трябва да пиете 2 литра дневно.

Етапи в диетата на Протасов

Първа седмица

Първи и пети ден: Сутрин трябва да започне със сурови зеленчуци. Това може да са краставици, маруля, спанак, домати, зеле, моркови. Може, дори да направите зеленчукова салата, подправете с нискомаслена заквасена сметана. Следобед и вечер, освен зеленчуци може да ядете и зелени ябълки, портокали, сливи и извара.

Шести и седми ден. Просто добавяме две варени яйца на ден към диетата. Месото е забранено.

Втора седмица

Осми и четиринадесети ден: поддържате диетата от първата седмица и освен всичко е позволено да изпиете и чаша ферментирали млечни продукти с 1,5% масленост.

Трета седмица

Петнадесети и двадесет и първи дни: варено месо или птици е разрешено. В същото време постепенно намалете приема на зеленчуци и млечни продукти. Месото за обяд и вечеря е не повече от 250 грама.

Четвърта седмица

Двадесет и втори и двадесет и осми ден. Придържаме се към диетата от предишните седмици. Добавяме кисело мляко. Може да изпиете малко сладък чай, кафе или плодова напитка.

Петата седмица е последната

Сутрин са разрешени зеленчуци. Може зеленчуци с месо. Вечер птица или риба.

И така, петте седмици свършиха. Сега сте по-леки и грациозни.

Диетата на Протасов обещава да ви спести 6-8 кг. Направете здравословното хранене навик. Бъдете здрави и привлекателни.

Вижте и темата: Голямото отслабване или диета след празниците.