Диета – Много, ама много съм дебела

диета

Диета за дебели

Търсиш своята диета, защото в главата ти все се върти една мисъл:

„Много, ама много съм дебела!“

Мислиш си, че за всички твой несгоди стои въпросът с излишните килограми. Талията и бедрата ти леко се поклащат, а времето за нищо не ти достига, за да се захванеш сериозно с отслабващ режим. Предлагаме ти да погледнеш на излишните килограми под нов ъгъл.

Не си мисли, че си единствената дама, която има няколко (най-често под 10 кг) над нормалното тегло. И въпреки това има толкова пълни хора. Те са се научили да живеят нормално под една или друга форма, без да търсят нещо или някой виновен за това как изглеждат.

Как да запълниш дефицита е времето и момента сега да научиш:

диета

Намери си нови ориентири

Според най-модерните критерии за красота, слабите хора са единствените красиви. Вярно е, че да си слаб е по-добре от пълнотата, а и дава сили, енергия и тонус за тялото, но младостта се свързва и със здравословното хранене и със спорта. Опитай се, да наложиш тези две техники в личния си живот. Неотдавна в началото на XX в. настъпи истинската война и глада. До тогава се е смятало, че красивата жена е леко закръглена и приятно поклащаща пищните си форми.

дебели диета

Днес зад този стереотип стоят съвсем нови правила, но не и „убийствена“ диета с личения. И тогава светът възприема, че не „пухкавата“ душа е сладка, а по-скоро „слабата кучка“… Това се превръща и в символ за преуспяване.

Истината е, че във всяка една възраст и всяка различна дама има черти и форми на тялото си, с които може да се гордее. Спри да се лишаваш и открий сама твоите плюсове, които те карат да изглеждаш блестящо под една или друга визия.

дебела диета

Убеди се, че можеш да си успешна

Време е да забравиш за стереотипите, които са ти налагани с годините. Изгради своя собствена представа за това кои килограми те карат да се чувстваш комфортно в „кожата“ си. Намери начин да изглеждаш добре, както се и чувстваш… И най-вече спри да се лишаваш от това и онова в менюто, да се подлагаш на безрезултатна диета, защото последното най-силно въздейства над възприятията ти.

диета

Спри със забраните и лишенията

Вслушвай се по-често в тялото си. То е онова, което най-добре казва коя диета, кое, къде и по колко му е в повече. Ако това е коремната област, намери подходящата диета и прави коремни преси. С достатъчно мотивация и време сама ще се изненадаш от постигнатите резултати.

диета за дебели

Комбинирай 3 в 1 – диета, спорт, отслабване!

Ако бедрата или дупето не ти харесват, направи си програма и започни да тичаш всяка сутрин. Хапвай леки и разтоварващи храни. Така твоята диета ще е полезна. Все пак вече е пролет и не след дълго ще се чувстваш значително по-млада, стегната и във форма. Не се лишавай нито от секса, нито от любимата си храна. Именно тези лишения, те карат да си унила и да не се харесваш в тялото си.