Дзен изкуство в работната среда и живота през лятото

Дзен изкуство в работната среда и живота през лятото

Няварно, сте чували за Дзен изкуство?

Едва ли в настоящия сезон, тръгваш с огромен ентусиазъм на работа, особено като знаеш, че приятелки и колежки вече пекат дупетата си на плажа на морето. Въпреки това, за теб избрахме няколко техники, заимствани от Дзен изкуството, с които може да освежиш ежедневието си.

Е, поне докато дойде и твоето време да се излежаваш под дебелата сянка на някоя палма с мартини в ръка и най-секси пичът, да втрива плажното пасло по загорялата ти кожа. Ех, мечти.

Надяваме се вече сме те настроили на позитивна вълна, а сега чети за Дзен изкуството:

Дзен изкуство в работната среда

Ако шефът ти натиска педалите на „общата машина – компанията“ и кара малкото останали на работа служители да гонят таргетите безкомпромисно. Ако колегите ти си играят с нервите, опъвайки ги като ластик, то време е да покажеш, коя си. Решението ти не е двойна доза валериан, а цветотерапия.

Редовно прилагайте почистване на мазета и тавани, за да избегнеш здравословни проблеми. Зареди се с нюанси на синьо, зелено, жълто и оранжево. Те възбуждат сетивата и даряват ударна доза щастие, релакс и позитивизъм.

Ако довечера е партито, за което от работа не ти остава време да се разходиш по магазините за шопинг терапия, не се отчайвай.

Феята на Пепеляшка е на твоя страна и сега повече от всякога е на твое разположение. За целта вземи в торбичка най-секси обувките на висок ток, един потник с изрязано деколте или тънки презрамки и вечерния парфюм.

След работно време влез за 15 минути в тоалетната и се преобрази. Със служебните панталонки или дънки и споменатите по-горе неща може да си „гвоздеят на вечерта“.

Ако климатикът те кара или да замръзваш от студа или да се потиш в офиса, то приготви си един красив летен шал. Дръж го в чекмеджето на бюрото и когато се налага, покривай раменете си. Така ще си спестиш много проблеми със здравето, пък и ужасния плексит, няма да се обажда в разгара на сезона.

И като заговорихме за мощта на климатика, не забравяй, че той, най-силно вреди на кожата ти. Винаги имай под ръка дълбоко хидратиращ крем за ръце и лице.

Дзен изкуство в живота

Ако все се налага да се прибираш по тъмно, (а всички знаем, какво в наши дни крие това), носи в чантата си ключодържател с фенерче или запалка с лампичка. Така ще си много по-спокойна в тъмното.

Дзен изкуство, през лятото

Лесно може да организираш почистване с Хамал.Бг и да се наслаждаваш пълноценно на всеки предстоящ миг от лятото. Пожелаваме ти, весело лято и много позитвно настроение!