Депозити и Изплащания в УинБет

УинБет

УинБет е добре известен хазартен оператор на българските играчи. Компанията предлага спортни залози и казино игри в своя уеб сайт, като също така има физически игрални зали в много градове.

Депозити и Изплащания в УинБет

В УинБет вие може да депозирате, чрез много методи на плащане. Няма как иначе да осъществите игра в сайта, ако не направите депозит. За депозиране на средства може да използвате Кредитна/Дебитна карта, където минималният депозит е 5 евро. Трансферът на средства се извършва незабавно.

С EasyPay също по всяко време може да депозирате и теглите средства. Депозитът изисква минимум сума от 10 лева. Вие обаче трябва да сте избрали български лева за валута, за да може да депозирате с Изипей.

Ако при регистрация, изберете валута евро, то няма да може да теглите с Изипей. С всякаква валута обаче може да вкарате пари чрез CASHTERMINAL. Минималната сума за депозит е 10 лева. Депозитът става на момента, в който платите сумата. Това е удобен начин на депозит и много хора го избират от своя акаунт.

В WinBet може да правите трансфери и с Банков превод. Тук обаче транзакциите се обработват малко по-бавно. Изискват се между 2-10 работни дни за осъществяване на тегленето на средства. Депозитът става малко по-бързо, но отново не е на момента.

Въпроси, относно депозит и изплащания в УинБет:

Какво е депозит на средства – Депозит е сумата по Вашата игрална сметка, която решавате да въведете, за да осъществите игра. Когато вече направите депозит, вие може да вземете бонус за нов играч, и също така да определяте сумата по вашите залози.

Няма някакво правило, което да гласи, че ако депозирате 10 лева, трябва да ги заложите на един залог. Вие може да пускате залози с 1, 2, 5 лв. или колкото прецените.

Може ли да смените валутата в профила си?

След регистрация това не може да стане. В процеса на регистриране от падащото меню вие може да променяте валутата си.

Когато вече се регистрирате, нямате право да сменяте избраната от вас валута. Точно затова внимавайте при регистрация, защото ще се лишите от методите на плащане Изипей и Epay.bg, ако изберете различна валута от български лева.

Възможен ли е депозит от кредитна/дебитна карта собственост на друго лице?

Може да бъдете изненадани, но това е възможно. След депозит с карта, която не е ваша, е необходимо да предоставите документи, които гарантират, че собственикът знае и е съгласен да използвате неговата банкова карта в сайта winbet.bg. Вие ще получите подробни инструкции как това да стане.

Каква е причината, за да не може да депозирате с дебитна/кредитна карта?

Вие имате проблем с депозита чрез вашата банкова карта? Може да има няколко причини за това. Една от тях е, че валидността на Вашата карта е изтекла или пък нямате налични пари за депозит.

Няма да може да вкарате пари в УинБет и ако не сте въвели коректно данните от картата. Друга възможност, поради която не успявате да депозирате, може да бъде, че имате засечен мултиакаунтинг от системите за сигурност на компанията.

Каква е минималната сума за теглене?

Минималната сума за теглене е 30 BGN или 15 EURO. Вие не може да изтеглите например 29 лева от сметката си. Трябва да имате поне 30 лева или 15 евро, за да направите теглене