Букмейкър Ефбет – какво, кога и по колко да залагаме

Ефбет регистрация

Ако искате да бъдете успешен спортист или да залагате на отличниците, трябва да разберете ролята на букмейкъра и това как букмейкърите работят.

Букмейкърите предлагат редица функции и инструменти, като например стрийминг на живо. Това ще от полза, когато печелите постоянни печалби на редица пазари.

Преди да започнете да залагате е добре да направите Ефбет регистрация. Факт е обаче, че също могат да попречат на шансовете за дългосрочни печалби, поради високите маржове на определени пазари. Да не говорим за възможността да ограничите и дори да затворите профила си, ако се окажете последователен победител.

Опитът на букмейкър Ефбет 

Подобно на смъртта и данъците, залаганията са неразделна част от живота на хората!

Те могат да причинят безкрайно чувство на неудовлетвореност и на моменти логика. Тук изследваме начини за справяне с ограниченията и щетите от тези времена.

Букмейкъри, рейтинг и кой офис да изберем?

Поговорката казва, че новодошлите имат късмет!

Но когато става въпрос за спортни залагания, късметът е само половината от битката. Много по-важно е да изберете надежден и честен букмейкър. Кой е най-добрият букмейкър, кои букмейкърски офиси се смятат за най-уважавани? Това са само малка част от въпросите, които повечето от нас си задават.

Как да изберем най-добрия офис за букмейкъри

Съвсем наскоро броят на букмейкърите на пазар бе изчислен на стотици. Въпреки това тяхната дейност е слабо контролирана от закона. Ситуацията се промени през изминалата година. Сега букмейкърите, които приемат онлайн залози, трябва да имат лиценз, да водят всички играчи чрез Центъра за независим сетълмент, да плащат данъци. Накратко, мащабната легализация на този бизнес е започнала. И това е добра новина за играчите и въпреки, че броят на букмейкърите е намалял, тяхната надеждност се е увеличила.

Ето някои важни критерии, за това, какво трябва да притежава отличният Букмейкър:

Лиценз – днес наличието на лиценз е задължително – това е гаранция, че букмейкърът работи в правната област и играе по правилата.

Срок на работа на пазара.

Простота – колкото по-дълго букмейкърът работи, толкова по-стабилен и надежден е той.

Метод на изчисление и валута – вижте предварително в коя валута може да си откриете сметка, по какъв начин да попълнете профила си и, най-важното, как може да получите печалбите си, както и колко време ще отнеме. Някои офиси позволяват да попълвате профила си и да печелите много бързо, а в други това отнема няколко дни.

Интерфейс на сайт или приложение – този показател е доста субективен. Сайтът (приложението) трябва да бъде лесен и интуитивен.

Линия – линията е изборът на събития, на които можете да залагате. Широката линия прави процеса на залагане много по-интересен.

Отзиви – те са лесни за намиране в интернет. Отзивите дават представа за това, доколко наистина е надежден офисът – ако има някакви проблеми с плащанията, колко бързо офисът извършва записване и издаване на пари и т.н.

Помощна услуга – най-добрите букмейкъри имат денонощна поддръжка и отговорят на всичките въпроси по всяко време.

Един от основните критерии за подбор е размерът на маржа, т.е. разликата между очаквания резултат от събитието и очакваната вероятност, изразена от букмейкъра. Ниският марджин е по-печеливш за играча, но е важно да се запази обективността тук. Маржинът не трябва да бъде твърде нисък. Нереалистичните ниски маржове често са или знак за начинаещ офис, или за нечестна организация, която не възнамерява да плати награда изобщо, и следователно може да обяви възможно най-ниски маржове, колкото искате.