Ами бенките на лицето

бенките на лицето

Бенките по лицето не са случайност

Именно от местоположението на бенките по лицето и тялото, може да разберете, какъв характер има човек, какви привързаности, хобита и таланти. Нека разберем по-подробно, с какви качества са надарени собствениците на бенки на една или друга част от тялото.

Бенките на лицето са загадъчни и …

Между веждите или в центъра на челото

Смята се, че собственикът на такъв „таг“ има рядката способност да вижда хората и да предсказва бъдещето. За такъв проницателен човек е много важно да развие интуицията си и да се научи да следва вътрешния глас. В допълнение към шегите, на които е способен, такъв човек лесно може да стане ясновидец или лечител.

От двете страни на челото

Такъв човек е надарен с организационни таланти и лидерски умения. Той със сигурност трябва да заеме водеща позиция в живота и да води хората. В противен случай лидерските му качества ще се противопоставят, което ще доведе до психосоматично заболяване.

От дясната страна на окото

Бенките на това място, говорят за темперамент и горещ характер. Притежателят им е надарен човек. Той не търпи критики и реагира агресивно на всяко изявление, отправено към него. Така че за него е важно да развие толерантност и да се учи на дипломация, в противен случай с такова отношение към другите лесно може да загуби всеки, който е скъп за него.

От лявата страна на окото

Като правило, местоположението на лицето на такъв естествен белег, показва, че човек е склонен да обвинява себе си във всякакви житейски ситуации. Той е истински търсещ истината любител. Поради тази черта от характера му, в живота често възникват лични проблеми и липса на разбиране с близките хора.

На дясната буза

Това е страстен характер, който извежда на преден план в живота си плътските удоволствия. Трудно е за такъв човек да се отрече от моментното желание да обича, да се храни вкусно и да живее най-пълноценно. Ако собственикът на такава бенка не се забави по време на подобни атаки, лесно може да попадне в капана на зависимостите, което рано или късно ще го унищожи.

На лявата буза

Собственикът на такава бенка е отчаян възмутен любовник. Той обича да провокира другите със своето нестандартно поведение и двусмислени твърдения. Такъв човек, едновременно привлича и отблъсква хората от себе си. От една страна, се стреми към стабилност и постоянство. От друга страна, не може да устои на бунтарската си природа. Поради това, неговият социален и личен живот се състои в постоянно променящи се възходи и падения.

На върха на носа

Ефирен, лек и безгрижен – такъв е той. Човек, чиято бенка украсява върха на носа. Животът по правилата за него е необичайно сложен и лишен от ярки цветове, от които се нуждае, както от въздух. Въпреки това, такъв човек може да изглежда повърхностен и несериозен за околните. Неговата лекота и добра природа, обаче винаги се припокриват с всичките му отрицателни качества.

бенка над устната

Над устната

Собственикът на такава бенка едновременно съчетава чувственост, дързост, студенина и непоколебимост. Той е привлекателен за останалите и в същото време непревземаем. На пръв поглед изглежда откъснат и затворен. Но ако го познавате по-добре, става ясно, че в него има бушуващ темперамент и всепоглъщащи страсти.

Бенки по лицето и Бенките по тялото – какво показват

Под устната

Собственикът на такава бенка по лицето изглежда е отворен човек. Реално, той е склонен да каже точно това, което другите искат да чуят от него. Неговата репутация е изключително силна. Обикновено го обичат, дори въпреки възможните му пропуски.

На брадичката

Чувствен и впечатляващ, любовен и незабравим, собственикът на бенка на брадичката се стреми да създаде хармония, около себе си. Понякога е необуздан и прекалено емоционален. Но зад неговата импулсивност, винаги има крехка природа, мечтаеща, че най-накрая в света ще царуват доброто и справедливостта.