Продължете към съдържанието

Fresh Feet аптека, състав, цена, форум, мнения, отзиви

Fresh Feet аптека, Fresh Feet състав, Fresh Feet цена, Fresh Feet форум, Fresh Feet мнения, Fresh Feet отзиви

Накарайте краката си да се почувстват по-добре – Fresh Feet!

Прилагането на Fresh Feet е най-бързият, лесен и безопасен начин да накарате тялото си да се чувстват по-добре.

Навярно сте чували, че по стъпалата на всеки човек са разположени стотици рецептори и неврони. Според някои азиатските науки там се разполагат точки, контролиращи всеки важен органи в организма ни.

Fresh Feet аптека, състав, цена, форум, мнения, отзиви

Fresh Feet аптека, състав, цена, форум, мнения, отзиви

Тайната Fresh Feet

Гъбичната инфекция е един от най-често срещаните от дерматологични проблеми. Гъбичките се разполагат между пръстите на краката, по стъпалата на краката, под нокътя и там заживяват. Те обичат влажната среда, а така предизвикват възниква заяервявания, сърбежи и белене на кожата.

Fresh Feet за нокти аптека, състав, цена

Фреш фиит е спрей за кожа и нокти. Той се прилага лесно, благодарение на спрей, дозатора, които с едно впръскване разпилява милион качпици равномерно по цялото стъпало.

Често гъбичната инфекция се е разпространила из цялото ходило, преди да сме разбрали за нейното съществуване. Тогава превенцията изисква по-дълго лечение.

Когато прилагате freshfeet профилактично е по-лесно!

Fresh Feet аптека, състав, цена, форум, мнения, отзиви

Най-често засегнатите групи хора с гъбички по краката са спортистите. Това се дължи на факта, че ежедневно се налага да използват обществени бани, където гъбичната инфекция се разпространява по-лесно.

Статистиките сочат, че около 54% от хората занимаващи се със спорт и посещаващи обществени бани страдат от някаква степен на гъбична инфекция по краката (микоза).

FRESH FEET ИМА МИГНОВЕН ЕФЕКТ

Той парира гъбичките по краката като потиска растежа на дрожди. Намалява сърбежа. Унищожава и предотвратява появата на нови колонии.

Fresh Feet аптека, състав, цена, форум, мнения, отзиви

В състава на противогъбичния спрей, има 4 важни лечебни съставки. Те са:

Клотримазол, чиято работа е да потиска активността на бактериите, които провокират мирис от потта. Прави кожата по-мека, придава леко приятно ухания за дълго време. Екстракт от пчелен мед, действа като омекотява кожата и намалява лющенето. Витамини, чиято роля е да подхранват. Лимонена трева, която охлажда приятно и създава приятен аромат.

Fresh Feet аптека, състав, цена, форум, мнения, отзиви

Фреш фиит – 50% намаление в цена!

Сега може да заявите своята опаковка антимикотичен спрей на ПРОМО ЦЕНА, директно от страницата на официалния сайт.

Fresh Feet отзиви, мнения, форум

FreshFeet-Both

На пазара се предлагат множество продукти. Хората не винаги са благосклонни да поръчат нещо неизвестно. С Фреш фиит няма да се чувствате в неизвестност, защото на страницата на сайта за поръчки може да прочетете много мнения, отзиви и коментари, за това как действа.

Поръчвайки от официалния представител на Fresh Feet може да разчитате още на коректност по отношение доставка, както и начините за връщане или замяна при нужда.

 

Copy link