6 причини да кажете НЕ на диетата

диетата

Диетата ли?!

В разгара налятото, когато има изобилие от плодове и зеленчуци се подлагаш на диетата и глада?!

Напук на всички очаквания и диети, които се изписват за сваляне на килограми, сега ще ти предложим няколко ефикасни метода. С тях ще можеш да не се подлагаш на диетата и причините да си на „Не диета“.

Според доктор Йон Фридехоф този план работи успешно при 81% от пациентите. Най-приятното е, че не се лишаваш от любимите си храни и напитки.

Всъщност, някой да познава човек, който с ръка на сърцето да признава, че чака с нетърпение да гладува. Дали има човек, който обича да се лишава от любимите си вкуснотии или всячески да се стреми да е „кльощльо“.

Е, дори и да има такива опитите, често са, без резултат. Сега няма да се налага да се измъчваме взаимно с тези неща. Нека се насочим право към целта „Не-диетата“.

Ето ти 6 причини, за да не сме на диети

Не на глада – контролирай апетита с 3 основни хранения и 2 междини. Дори да не си гладен в началото придържай се към този режим. Фридехоф е на мнение, че когато не закусваме, то на вечеря преяждаме, а нощното хранене е най-вредно. Научете за най-полезната закуска за отслабване и няма да сгрешите.

Почистване на кухнята – една чистка на кухнята от всички не здравословни храни може до голяма степен да ни избави от вредните навици. Такива са и среднощното похапване и изкушенията и прекаляването с това и онова. Когато нещо липсва, а много ви се яде, едва ли ще тичате до денонощния в 3 през нощта. Виж, ако е под ръка, може и да не му устоите.

Воденето на записки е полезно за диетата – според доктор Йони, воденето на дневник с погълнатите за деня калории не ни потиска и ограничава, а ни кара да сме по-закономерни в поведението си.

Следи броя на чашките – докторът съветва пациентите си да пият вино, но да купуват най-скъпото. Така ще могат да се наслаждават на всяка глътка от него. При това да не забравяме, че една глътка вино се равнява на няколко със сода, която няма никакви калории.

Силата на протеина – протеиновата диета го казва, а сега и д-р Йони Фридехоф потвърждава силата на протеина. Тайната се крие в това, че протеините помагат на мускулите в организма да растат. Колкото повее мускули има в тялото, толкова повече енергия се разходва. Съответно тя гори излишните мазнини и килограми.

Забрави за кантара – според самия Фридехоф, тайната в свалянето на излишни килограми не е в кантара, а в това, как се чувстваме. Така, че ако се чувстваш добре, в кожата си, не е необходимо да тичаш по 3 пъти на ден до кантара.

Според доктора, ако си щастлив, докато отслабваш, няма да се налага да се бориш, нито с глада, нито с излишните килограми. Тогава безспорно ще забравиш за кантара.

Научете и тайните в диетата, без ограничения.