Топ грешки по време на срещи

грешки по време на срещи

Знаеш ли кои са най-съществените грешки по време на срещи?

Съществуват поне 8 Топ грешки по време на срещи, които не бива да си позволяваш да допускаш:

Всички сме имали гафове по време на първа среща, важно мероприятие или фирмено тържество. Добре е обаче да се стремим да избягваме тези неприятни сцени, още по-малко, ако искаме да впечатлим другата страна.

 

При това един гаф се разрешава, но да е система от десетина такива е недопустимо. Дори да си най-страхотната чаровница, повярвай, едва ли, някой ще те вземе на сериозно. За да не се стига до такива абсцеси, предлагаме ти някой най-срещан и грешки по време на срещи, които всячески трябва да опиташ да избегнеш:

Да си прекалено префърцунена

За да направиш добро впечатление прекаляваш с грима, тоалета, парфюма или височината на токчетата. Независимо дали това е романтична среща или фирмено тържество, осъзнай се! Това е само поредният повод да излезеш, не е най-важният ден в живота ти. Най-лошото е да си в изцяло нови дрехи, които те карат да се чувстваш неудобно и да се държиш глупаво.

Да не се държиш естествено

Няма нужда да лъжеш, за да го впечатлиш. Нито, които и да е по време на среща. Затова не изтъквай неща, които не са верни за теб. Това, че не си падаш по футбол, екстремни спортове или риболов не е болка за умиране. При това има голяма вероятност да те хареса именно защото си самата себе си. Така, че не придавай излишни украси на същността си и карай по същество.

Да се държиш глупаво

Да разлееш кафето в скута му не е най-страшното, което може да се случи, но да запишеш името на човека от срещата с псевдоним, само защото не си знаела името му е недопустимо. Помисли само, ако има втора среща и „не дай си Боже“ той види“, какво става?!

Да се правиш на злояда

Честа грешка за дамите! Обичат и си похапват от всичко, а когато са на обществено място или на среща с мъж се правят на светици. Мислиш, че ще те сметне за животно, ако хапнеш пица или пържола. Е, успокой се не е така, при това жената, която се държи нормално е много по-земна и предпочитана от болшинството.

Да следиш постоянно телефона

Днес едва ли има някой, който да не е пристрастен към тази „джаджа“, но срещата не е най-удачния момент да разглеждаш снимките на другите във фейсбук или да споделяш своите от плажа през деня. Определено няма да те изтърпят дълго.

грешки по време на срещи

Да излезеш на сляпа среща

Само от съжаление, никога не го прави. Ако си решила да си милосърдна, то Човека не е правилният избор. Направи го за бездомните деца, за уличните кучета, но не и за мъж, който просто няма късмет с жените.

Да прекалиш с алкохола

Ако тази среща е важна за теб, забрави за алкохола. Нито колегите, нито приятелят на първа среща искат да те виждат в тази светлина.

Да си забравиш портфейла

Дори да си поканена, дори да си сигурна, че партньора от вечерята ще плати сметката, това не е повод да си забравиш портфейла. Все за нещо ще ти потрябва, пък и може да се наложи да викнеш такси.

Още неправилни подхода и грешки по време на срещи

Знаеш ли какво е по-лошо от това мъжа, по който си падаш да не те покани на среща?!

Всъщност по-лошо е да те покани, а ти тотално да се изложиш.

Да кажеш, че си го търсила в Google

Колкото и мило да звучи, че се интересуваш от него, реплика от типа, че си го издирвала в Интернет и много, преди срещата си следяла страницата му, във Фейсбука, едва ли ще му се понрави. Най-малкото може да те сметне за луда преследвачка на мъже.

Да фантазираш за общо бъдеще

Според специалистите в първите шест месеца на една връзка хормоните бушуват и погледа и съзнанието не са на себе си. Затова, остави всички важни планове за бъдещето за по-късно. И да не си посмяла и думичка да споменеш за това как виждаш двама ви след 5-10 години заедно.

Да говориш за бившия си

Безспорен е фактът, че ако токущо си се разделила с Негова чест, то често ще изпъква в главата ти. Едва ли, обаче на новият ти приятел ще му се нрави идеята само за него да слуша. По-добре докато разказваш интересни случки, в които присъства и Той, спомени един познат или един стар Приятел, но не и „бившият ми“.

Да похарчиш заплатата си за тази среща

Едва ли дрехата, бельото и прическите са най-важното за тази първа среща. Всъщност, имат значение, но не е нужно да даваш цяло състояние, за човек, с който току що си се запознала. При това дори не знаеш дали ще се получи нещо в бъдеще. За секс на първа среща и дума да не става.

Да говориш за себе си цяла вечер

Най-добре е още на първата среща да го оставиш той да води разговора, защото да си признаем, много от нас Жените са си бъбривки. И ако не искаш съвестта да те тормози, когато се прибереш, че не си го оставила и думичка да обели, то замълчи и дай възможност той да поеме тон.

Да закъснееш прекалено, без причина

Едва ли има някой за Земята, който да обича да чака. Много от нас си позволяват и да закъсняват повече от 5 минути, но това говори единствено за невъзпитание, незрялост и неуважение.

Да пращаш съобщения

За да уточните часа на срещата – да, но да са придружени с целувка е меко казано „налудничаво“. По-добре остави този стил за най-добрата си приятелка, а ние си знаем, че просто си мила и в това няма лошо, но не е и на първа среща.

Да харесваш всичките му снимки във фейсбук

Може да е симпатяга, фотогеничен и харизматичен, но едва ли целия свят трябва да узнае, че си хлътнала по него, още преди да сте станали официално двойка.